Evinizi Diskoya Çeviren Şarkı
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
hem param yok diyon. hem araba-şarkı-piyasa üçgeninde dolaşıyon
-----------------------------kim diyor olm param yok die mq
-----------------------------http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=76315
kafan o kadar mı güzeldi a.q? :D
(ayrıca "bende bok gibi para var" gibisinden hava yaptın, farketmedim sanma) :D
-
ewt discoyla alakası yok ama bu kadar da abartmayın şarkının farklı bi havası var :)
-
olm babam 5 kuruş vermedi.Annem uğraşıyor işte.
Hea aylık 1 milyar sırf anneden gelen para sana az geliyorsa eyw :) fakat gözlemlerime göre inş 600-700 yetecek.Adam eşşek gibi çalışıyor 500 ytl alıyor.Allaha şükür param falan iyi mq :)
lisedeyken müdür çağırtmıştı beni gittim dedi ayakkabı mı ne istiyorsun söyle.Dedim ne oldu hocam ?? MEğersem işin aslı babam ve annemin maaşını tam bilmediğim için yazmamıştım.Çalışmıyorlar gibi anlamışlar :) fakat babam 1.5 annemse 2.5 civarı alıyordu.
Yok hoca para iyi.Türkiyeden daha fazlası geliyor.Okul + yurt parasıda var.Ömür boyu bakacağıma 5 sene bakıcam sana dedi annem.Şimdi tek sorun sıkıntıdan patlayan canımın sıkıntısını geçirmek.
-
la bune m.k bumu disco muzik i töbe töbe alakası yok Teneke muzik i bu...
-
ha bide narkoz ilk yorum nasılsa diğerleride öyle gider diyoduda ilki güzel dedi, diğerli alacakaranlık..
ayrıyetten kapak olsun buda :Ç -
Vala discoya gitmedim hiç ama bunu discoda calsalar millet söver heralde Haa ot içerken olabilir arada kafa sallar tam dağıtırsın :)
-
ah be ne dinlerdik calardik universitede iken. hoca bu direk gaz sarkidir. Offspring'i diskoda calan zihniyetin gotune koyim
ah be ahhhh
ah gencligimi sikti bu memleket
ah a.q.
of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Disco şarkısı, Offspring ?
-
ne diskosu yaa ne alakaaa ???????? + yeni çıkmış bişe gibi yayınlıyosunn + kusura bakma sinirliyim.
-
Ali G inda house bilen bilir full soundtrack sarki bunlardir abi cok aradim bunlari...
http://www.free-albums.net/full_album-Ali_G__Indahouse-Soundtrack-181756.asp