Evkur‘Dan Galaxy S3 Aldım. (Olumlu)
-
Citizen bunu yazdılalada bunu yazdı
1800 liralık telefon değilde orta halli bi blackberry alabilirim belki.yada nokia n9 varmı lan evkurda ?
N9'u alip ne yapacaksin Whatsapp bile yok.kuruluyo hocu, group chat falan çalışmıyo ama kuruluyo, blackberry alasım varda avealıyım blackberry paketleri pahalı geldi
-
Evyık hocam onun adı.
Onların ben............................................................................
Noktaları siz doldurun abi. -
lalada bunu yazdıCitizen bunu yazdı
lalada bunu yazdı
1800 liralık telefon değilde orta halli bi blackberry alabilirim belki.yada nokia n9 varmı lan evkurda ?
N9'u alip ne yapacaksin Whatsapp bile yok.
kuruluyo hocu, group chat falan çalışmıyo ama kuruluyo, blackberry alasım varda avealıyım blackberry paketleri pahalı geldi
Vodafone'a gecersen sinirsiz bbm + 100 mb net 6.90 -
hocam xperia s falan onlar kaça geliyor ?
-
Başka almayı düşünen varsa hepsiburada.com'da kampanya var.
-
WitchKing bunu yazdı
onların fiyatlarını sormadım hocam internette numaraları var ara sor istersen pazar günü de acıklar.
-
SpectatorX bunu yazdıWitchKing bunu yazdı
onların fiyatlarını sormadım hocam internette numaraları var ara sor istersen pazar günü de acıklar.
eyvallah hocam . telefonun da hayırlı olsun :))
-
SpectatorX bunu yazdıvanhelsink bunu yazdı
naptın hocam acıdım valla parana ben telefonculara s3 veriyorum 1100 tl ye :/
telefonculara satıyorsun ama hocam. Artı olarak nakite o fiyat olabilir kredi kartsız faiizsiz falan filan tek evkur iyiydi oradan aldım baska biryer daha ucuza yapsa gider oradan alırdım zaten.
edit: gsmlerden alırsan 2bini aşıyor fiyat .
hocam 1500 kdv dahil satıyolar kredi kartına taksit :) ne 2000 tl si
-
vanhelsink bunu yazdıSpectatorX bunu yazdıvanhelsink bunu yazdı
naptın hocam acıdım valla parana ben telefonculara s3 veriyorum 1100 tl ye :/
telefonculara satıyorsun ama hocam. Artı olarak nakite o fiyat olabilir kredi kartsız faiizsiz falan filan tek evkur iyiydi oradan aldım baska biryer daha ucuza yapsa gider oradan alırdım zaten.
edit: gsmlerden alırsan 2bini aşıyor fiyat .
hocam 1500 kdv dahil satıyolar kredi kartına taksit :) ne 2000 tl si
onu alabilmek için ilk 1 sene faturalı hat kullanmıs olma sartı koymuslar, onu geçtim mesela 50tl tele oduyorsun 50tl faturalı hattına ödüyorsun, paket aşımda adamlar zikiyor bunu hepimiz biliyoruz. 2 sene boyunca aynı tarifeyle sınırla kalabilecek miyiz ? tüm operatorlere gittim hepsi aynı şeyi söyledi. Bosu bosuna neden ödeyeyim ki faturalı hatta o parayı :S
eDİT. Ve gsmciler paranın ilk 12 ayını direk çekiyorlar karttan yani 1.000tlsini.
TurkForces tarafından 11/Oca/13 20:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Şuan garantili, karta taksitli fiyatı 1200tl ye satılan, birkaç ay sonra 900tl civarına düşüp yenisi çıkınca da unutulacak bir telefona 1800tl vermişsin, parana yazık.