Evleniyorum
-
demodor bunu yazdı:
-----------------------------
malesef maddiyattan dolayı düğün yapamıyorum ama darısı tüm kardeşlerimin başına
-----------------------------üzülme kardeş herkes düğün yapmak ister ama fazla bütceyide zorlamamk lazım .Hayırlısı neyse o olsun
-
manyakmısınız aq haybeye mutlu olsun demeyin max:1 yıl sora biter cicim ayları. sizinde mutluluk temeninileriniz boşa gitmiş olur
bu arada
allah kurtarsın kardeş...
-
hayır dualarımızı söledikte nickimyok haklı gibim duruyo ben en az 35 yasına kadar ewlenmem.İnşallah dedigimiz gibi istedigin bi evlilik olur ve mutlu olsun
-
hoca valla beninmde içime oturdu o laf.. neyse Allah yuva kuranlara yardım eder.. hayırlı olsun diyelim..
-
35inde evlenirsen çocuk 5 yaşında oyun oynamaya kalkınca sen yorulursun =) her şeyin zamanı var geçirmemek lazım :)
-
ALLAH mesut etsin..
-
game over :) . Umarım mutlu olursun
-
mutluluklar...
-
harbiden abi ya geçen abimin ark.şının düğünün cd'den izledim şöylede walla insan işi deil :P:) neyse korkutmayalım ark.şı inş. bi yastıkta kocarsınız :) ve mutlu olursunuz.
-
kozanaybar bunu yazdı:
35inde evlenirsen çocuk 5 yaşında oyun oynamaya kalkınca sen yorulursun =) her şeyin zamanı var geçirmemek lazım :)
35 dediysem lafın gelişi 28-29 da olur sanırsam belli bilene olmaz ruh halime baglı belki yarın bile ewlenirim :P
Toplam Hit: 7698 Toplam Mesaj: 59