Evlenme Teklifi (Ufak Tefek Yardım)
-
C-M-D bunu yazdı:
-----------------------------
xCs bunu yazdı:
Teşekkur ederim darısı başınıza:) ya dediğiniz dogru bilen birine yaptrmak ama insan herseyını kendı yapmak ıstıyo:) biraz muhammetin programlarını karıştrıyım baktım beceremıyorum yaptrcaz artık:) doom a da pm attım bakalım:) tesekkur ederım.birde bole ufak tefek programlarla bu işi becremezmıyız?
-----------------------------Videoyu güzelce hazırladıktan/hazırlattıktan sonra bi sinema salonuyla anlaş,filmin ortasında senin videon yayınlansın..Çok güzel bir evlenme teklifi olur..
Sinema salonu olayını bi yerde görmüştüm ama nerede gördüğümü tam hatırlamıyorum.Çok zekiceydi ve güzeldi.
-----------------------------waş cidden hoşmuş ya :)
evlenirsem teklifimi bu yolla yapmak istiyorum..
ne güzel olur bi aşk filminde cuma günü ilk gösteri..
yayın ortasında perdeye çıkıosun damlacım benimle evlenir misin diyosun..
ordan kız evet diye bagırıyo bütün salon ayaga kalkıp alkışlıyo..
sonra film mal oluyo.. :Dgüzel bunu not alıyım bi yere :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
C-M-D bunu yazdı:
xCs bunu yazdı:
Teşekkur ederim darısı başınıza:) ya dediğiniz dogru bilen birine yaptrmak ama insan herseyını kendı yapmak ıstıyo:) biraz muhammetin programlarını karıştrıyım baktım beceremıyorum yaptrcaz artık:) doom a da pm attım bakalım:) tesekkur ederım.birde bole ufak tefek programlarla bu işi becremezmıyız?
-----------------------------Videoyu güzelce hazırladıktan/hazırlattıktan sonra bi sinema salonuyla anlaş,filmin ortasında senin videon yayınlansın..Çok güzel bir evlenme teklifi olur..
Sinema salonu olayını bi yerde görmüştüm ama nerede gördüğümü tam hatırlamıyorum.Çok zekiceydi ve güzeldi.
-----------------------------waş cidden hoşmuş ya :)
evlenirsem teklifimi bu yolla yapmak istiyorum..
ne güzel olur bi aşk filminde cuma günü ilk gösteri..
yayın ortasında perdeye çıkıosun damlacım benimle evlenir misin diyosun..
ordan kız evet diye bagırıyo bütün salon ayaga kalkıp alkışlıyo..
sonra film mal oluyo.. :Dgüzel bunu not alıyım bi yere :D
-----------------------------ben biraz daha yarıdmcı oluyum fikrını gelıstrmekte:) film arasıda degil herkez yerını alıp fragmanlar kısmında yayınla:) ve hatun gelmeden arka sıralara çaktrmadan 20 30 deger verdıgınız kıslerı topla:) evet cewabından sonra onlaraın piyasaya cıkması tat katar:) bu tarz bi teklıf war dolaşan piyasada.ister istemez ilham aldık ama senaryo farklı:) 2 hafta sonraya yetıstrmeye çalıyrm sizlerlede derleyip toplayıp paylaşırım:)
Fakat daha doom a ulaşamadım.video yapımı ıcın.yardımcı olucak arkdaşlar varsa emeklerinin hakkını vericem:)
-
casey bunu yazdı:
ben seni evli sanıyorum :D profilindede evli yazıyor:D
-----------------------------:) inş gerçek olcak birader:)