Evlenme Teklifi Yaptım :)
-
futurist bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Teklif nerde ?
Sadece mekan var. Görüntüler süper ama teklif anı yok. Birde böyle gözlet falan bağlı. Bildiğin bir şeyin nasıl süprizi olur ki
Allah mesut etsin
kıskanmayalım lütfen :)
tabi tabi. kıskançlıktan ölüyorum :)) ben bu fesatlıkla nasıl yaşıyorum bilmiyorum :)
siz beyefendi nasıl teklif ettiniz eşinize, onu anlatında gençler aydınlansın :)
kadın bir yorumumu okumuş bendeki zekayı görmüş, o gün bu gündür onu senden daha çok seviyorum. umarım iyi birşey yapmışsındır :)

böyle teklif ettim :) şahsen kadınlar ile tartışmaya girmiyorum zeytin yağı halt yemiş :)
-
futurist bunu yazdı
Teklif nerde ?
Sadece mekan var. Görüntüler süper ama teklif anı yok. Birde böyle gözlet falan bağlı. Bildiğin bir şeyin nasıl süprizi olur ki
Allah mesut etsin
Şimdi şöyle o teklif edicegimi bilmiyordu vilayet evlerine ogün bilmem ne bakanı geliyordu bende bir abim vilayet evlerine şef olmuş dedim bizim mekandada çalışmıştı etmişti diye anlattım tabi bu 1 hafta öncesinden konusuldu renkli kişiligi var falan diye alt yapıyı yapmıştım videoda fark ettiysen ilk benim gözüm bağlanıyor neyse organizatör onur sana bir süprizim var dedi gözümü bağladı bahsi geçen şef yani bizim hatununda bagladı ona baglanınca ben çözdüm gözlerimi neyse şef abim beni tutuyormuş bende hatunu tutuyormuşum gibi girdik o anlamadı o yüzden tam yüzük safasında kesilme sebebi eğilmedim açıkcası benim hatunda pirlantayı görünce kendinden geçti bayıldı o yanakdan öptügüm yerde ayıltmıstık 😂😂😂 o yüzden evlenme teklifi kızmı yok herkes orda müdahale için koşuyordu 😂😂
-
Kendi topuguna sikmissin haci sen teklifte bunu yaptiysan dugunu tahmin bile edemiyorum yerinde olsam araba alir hediye ederdim :) direksiyonada tek tas sikistirirdim hem gelecege yatirim hemde cita cok yukaelmezdi. Simdi dugune 4 k ya foto ve studio aramaya baslarsini bide kina abov bi gider bir gider neyse.
Hersey bi tarafa
Allah tek yastikta kocatsin. Allah tamamina erdirsin insallah.
-
hocam maaliyeti ne oldu sana bunun :D
-
Ekerci bunu yazdı
hocam maaliyeti ne oldu sana bunun :D
Maliyet çok sorulmuş tek tek yazayım
organizasyon süslemeler : 2000 tl
organizatör anayemekden pastaya çiçege kadar almıştı komple hazırdı mekan ben gittigimde elimi hiç birseye sürmedim izledim avantajı bu
tekne abimizin : para vermedim
.drone 4k çekim 2 drone çekti : 1500 tl
fotoğrafcı 2 tuval 1 albüm : 1300 tl
kemancı : 450 tl - 3 saat çaldı
bütün herkese yemek ısmarladım : 300 tlde o tuttu organizasyon dahilinde çalışan herkese :)
-
CISSP bunu yazdı
Ortam güzel herşey hoş ama video daki müzik olmamış bence
hocam özel mesajlara bir bakarmısın
-
Mutluluklar hocam :) çıta git gide yükseliyor sanki😅
-
500liraya cekerdim drone ile :D
-
para olunca böyle oluyormuş. benimkine böyle birşey hazırlasam o da kabul eder tabi.
ama iki sıkıntı var. para da yok benimki de yok :W
-
Hayırlı olsun....
Hayır kıskanmadım gözüme at kaçtı. :))