Evlenme Teklıfıyle Ilgılı Resım? Yardım
-
merhaba arkadaslar ben face bırınde gormustum resmı ama bulamıyorum evlenme teklıfı olarak bır resım burnunu omrumun sonuna kadar opebılırmıyım ıssırabılırmıyım fln dıyordu bu gercekten benım ıcın cok onemlı yardımcı olursanız cok sevınırım :)
-

Biraz daha bilgi lazım
-
Hocam anlattıkların doğrultusunda bir arama yapayım dedim karşılaştığım manzara budur:

----
Valla söylediğin resmi bilmiyorum ama eğer photoshopta bana birşeyler hazırla dersen yardımcı olmaya çalışırım.
-
ya resımde bır omur boyu burnunu ısırmaya varmısın gıbı bırsey yazıyordu ve bır adam gıbı bırsey vardı elınde ya gul yada tek tas yuzuk vardı ya
-
MeTiN_7 bunu yazdı
ya resımde bır omur boyu burnunu ısırmaya varmısın gıbı bırsey yazıyordu ve bır adam gıbı bırsey vardı elınde ya gul yada tek tas yuzuk vardı ya
böyle bi teklifi kabul eden kızla ben evlenmem zaten :S
-
bosa yorum yapmayında resmı bulmama yardımcı olun yaa ne bos konusuyorsunuz hee
-
Prometheus bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdı
böyle bi teklifi kabul eden kızla ben evlenmem zaten :S

-
Sana boş boş değilde dolu dolu konuşalım ..
Konu yeri yanlış..
Face Vs Ne olursa olsun yasak..
-
farkettıysen ben facede gordum dedım sadece burda bır yasak goremıyorum ben bulamıyorsanız yorum yapmayın o zaman bu akdar basıt konu nerde olmalıydıı peki?
-

-
lepusmorris bunu yazdı

hocam senden allah bın kere razı olsun gercekten benım ıcın cok buyuk bır sey yaptın allah razıı olsun gercektennn..