Evlenmiş Olabilir Mi?
-
aile bağlarından ulaşmayı dene. yenge teyze akraba ilişkilerinden sorarak ulaş.
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------f_shade bunu yazdı:
Neden aradığını merak ettim.
Yukarıda da yazdım.Biz 3 samimi kardeşden öte arkadaşdık.Biri bu kızı deli gibi sevdi ama diğerine de kur yapıyormuş.Bişeyler olduğunu sezdim ama geç kaldım.İlk konuştuğu çocukdan ayrılıp diğer arkadaşımla görüşmeye başlayınca diğeri alkol+ot+ex ne bulduysa kullanmaya başladı.Sonunda ikincisinide terketti.Söylediğine göre ''sen beni evde bekle canım ben şimdi gelicem'' demiş ve arkadaşım evden çıkamıyor.Ya gelirde bulamazsa diye.Aklı düzenini kaybetmek üzere.Başka bişey anlatmaya gerewk kalmıyor sanırım...Saygılar
Hocam sizin arkadaşlık yalanmış
kız birinden ayrılınca diğeri aşkından ölse de kabul etmemeliydi
Hacım dışardan göründüğü gibi değil.Yumruk yumruğa kavgalar edildi.Ayırmak kolay olmuyor.9-10 sene aynı mahallede büyüyorsun.Yeri geliyor aynı sofrada yemek yiyorsun.Kimseye sen suçlusun diyemiyorsun.Tanrının şeytanın hizmetine verdiği bir mahluk herşeyi mahvetti anlıyacağın...Ben mümkün olduğu kadar birbirlerinden uzaklaştırmak istemedim onları.Hatta bu kızla aramızda ki husumet şundan kaynaklanıyor.İkinci elemanla (alper) görüşmeye başladığında buna iki sağlam tokat çıkarmıştım ve bir şekilde alperle beni karşı karşıya getirdi.Velhasıl olanlar geride kaldı.Ben kalbi yaralanmış ve kandırılmış iki arkadaşla ortada kaldım.Bunu onun yanına bırakmamalıyım.Saygılar
-
Bence intikam falan efendiliğini bozma o seni bulur. Ne kadar üstüne gitsen o kadar yara alırsın tavsiye
-
f_shade bunu yazdı:
Bence intikam falan efendiliğini bozma o seni bulur. Ne kadar üstüne gitsen o kadar yara alırsın tavsiye
Kimse kusura bakmasın...Dalımı kıranın ağacını kökünden söker atarım!Bu zamana kadar tavuğuma kıştt diyenin köpeğini boğazlamışımdır.Bunu nasıl yapacağımı da düşündüm.Sadece TC nosunu bulmam yeterli.Saygılar
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------f_shade bunu yazdı:
Kimse kusura bakmasın...Dalımı kıranın ağacını kökünden söker atarım!Bu zamana kadar tavuğuma kıştt diyenin köpeğini boğazlamışımdır.Bunu nasıl yapacağımı da düşündüm.Sadece TC nosunu bulmam yeterli.Saygılar
-----------------------------en sona saygılar yazma bence.:D
-
Feysbuk'ta olmasın :|
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------en sona saygılar yazma bence.:D
Sebep? -
HaYVaN bunu yazdı:
Feysbuk'ta olmasın :|
-----------------------------istihbarat feyzbuk :)
-
abi siz olayları karmışsınız katmışsınız durumdan anladığım kadarı ile kız kaşar niye bu kadar birbirinize girdiniz yahu hemde bayağı uzun yıllar arkadaşmışsınız üstelik kızın yaptığına bakılırsa çok hata etmişsiniz.
birde normal t.c sini deneseydin ben o şekilde yurt dışnda yaşayan hatta senin deiğin gibi orda doğanların tc sini buldum.
amele gbt kaydı vs. demiş oda olur bak kolayca bulursun ama polis veya asker iyi bir tanıdık olması lazım ayrıca kıza herhangi birşey olursa gbt bakanın başıda yanabilir ona göre hareket et :D
-
bu olayda yalan değilse ben ...