folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evlenmiş Olabilir Mi?

Evlenmiş Olabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

aile bağlarından ulaşmayı dene. yenge teyze akraba ilişkilerinden sorarak ulaş.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    WebCrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    HannibALgan bunu yazdı:

f_shade bunu yazdı:
    Neden aradığını merak ettim.
    Yukarıda da yazdım.Biz 3 samimi kardeşden öte arkadaşdık.Biri bu kızı deli gibi sevdi ama diğerine de kur yapıyormuş.Bişeyler olduğunu sezdim ama geç kaldım.İlk konuştuğu çocukdan ayrılıp diğer arkadaşımla görüşmeye başlayınca diğeri alkol+ot+ex ne bulduysa kullanmaya başladı.Sonunda ikincisinide terketti.Söylediğine göre ''sen beni evde bekle canım ben şimdi gelicem'' demiş ve arkadaşım evden çıkamıyor.Ya gelirde bulamazsa diye.Aklı düzenini kaybetmek üzere.Başka bişey anlatmaya gerewk kalmıyor sanırım...

Saygılar

Hocam sizin arkadaşlık yalanmış
    kız birinden ayrılınca diğeri aşkından ölse de kabul etmemeliydi

Hacım dışardan göründüğü gibi değil.Yumruk yumruğa kavgalar edildi.Ayırmak kolay olmuyor.9-10 sene aynı mahallede büyüyorsun.Yeri geliyor aynı sofrada yemek yiyorsun.Kimseye sen suçlusun diyemiyorsun.Tanrının şeytanın hizmetine verdiği bir mahluk herşeyi mahvetti anlıyacağın...Ben mümkün olduğu kadar birbirlerinden uzaklaştırmak istemedim onları.Hatta bu kızla aramızda ki husumet şundan kaynaklanıyor.İkinci elemanla (alper) görüşmeye başladığında buna iki sağlam tokat çıkarmıştım ve bir şekilde alperle beni karşı karşıya getirdi.Velhasıl olanlar geride kaldı.Ben kalbi yaralanmış ve kandırılmış iki arkadaşla ortada kaldım.Bunu onun yanına bırakmamalıyım.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    f_shade
    f_shade's avatar
    Dişi
    Bence intikam falan efendiliğini bozma o seni bulur. Ne kadar üstüne gitsen o kadar yara alırsın tavsiye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

f_shade bunu yazdı:
    Bence intikam falan efendiliğini bozma o seni bulur. Ne kadar üstüne gitsen o kadar yara alırsın tavsiye
    Kimse kusura bakmasın...Dalımı kıranın ağacını kökünden söker atarım!Bu zamana kadar tavuğuma kıştt diyenin köpeğini boğazlamışımdır.Bunu nasıl yapacağımı da düşündüm.Sadece TC nosunu bulmam yeterli.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı:

f_shade bunu yazdı:
    Kimse kusura bakmasın...Dalımı kıranın ağacını kökünden söker atarım!Bu zamana kadar tavuğuma kıştt diyenin köpeğini boğazlamışımdır.Bunu nasıl yapacağımı da düşündüm.Sadece TC nosunu bulmam yeterli.

Saygılar

en sona saygılar yazma bence.:D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Feysbuk'ta olmasın :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:

en sona saygılar yazma bence.:D 

Sebep?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    f_shade
    f_shade's avatar
    Dişi

HaYVaN bunu yazdı:
    Feysbuk'ta olmasın :|

istihbarat feyzbuk :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi siz olayları karmışsınız katmışsınız durumdan anladığım kadarı ile kız kaşar niye bu kadar birbirinize girdiniz yahu hemde bayağı uzun yıllar arkadaşmışsınız üstelik kızın yaptığına bakılırsa çok hata etmişsiniz.

birde normal t.c sini deneseydin ben o şekilde yurt dışnda yaşayan hatta senin deiğin gibi orda doğanların tc sini buldum.

amele gbt kaydı vs. demiş oda olur bak kolayca bulursun ama polis veya asker iyi bir tanıdık olması lazım ayrıca kıza herhangi birşey olursa gbt bakanın başıda yanabilir ona göre hareket et :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek
    bu olayda yalan değilse ben ...
Toplam Hit: 2462 Toplam Mesaj: 25