Evlilik
-
kingoftheangel bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bi sorum olucak kaç gündür düşünüyorum sorucak kimsede yok dedim burda bilgisi olan wardır belki
Bi kız arkadaşım war bayadırda birlikteyiz ve niyetimiz ciddi evlenmeyi falan düşünüyoruz yalnız kız benden 6 ay büyük geçende bişey duymuştum dinen erkeğin kızdan büyük olması gerekiyomuş kız büyük olunca olmuyomuş ama biz seviyoruz birbirimizi evlenince ne olcak yani nikah olmuyacakmı :S yada böyle bişey yokmu palavramı acaba
ha bide şu geldi aklıma acaba hz hatice peygamber efendimizden yaşca büyükmüydü bi bilgisi olan warmı iyice kafam karıştı aydınlatıcak olan warsa yazsın lütfen benim için çok ciddi bi konu
-----------------------------hocam hatırladığım kadarıyla efendimiz(s.a.v) 25 hz.haticede 40 yaşındaydı ve öyle bişey de hiç duymadım şu ana kadar
-
Yaşım 18 ,evliliğin ne olduğunu bilemem,ama sevdiğim kızla bi an önce evlenmeyi düşünüyorum ileride.
Yaş maş problem etme hele de bir kaç ayı,sana hayatı beraber geçirebileceğin biri lazım.Yaşı mühim değil bence çok -
aq yarın yasar nuri ile zekeriya beyaz ı bu konuyu tartısırken tv de bulmasak bari
-
hoca yenge bütün konuları aşmış geçinebilirmiyiz,çocukalara bakarmı ,işiz kalır mı ben bunu gerçekten seviyom mu vs. vs. 6 aylık farkı mı sorun edicek takılmayın fazla velevki günah hangimizin günahsız günü var mı?
-
o ablası yokmu onun ben taa ... aklını bulandırmış kızın ya sinirimi neyden cıkarıyım bilemiyom kafada iyi değil bi atlatsam şu günleri hayırlısıyla :@
-
yaşla alakası yok kaldı ki sevişiyorum diyorsun onun günahından korkmuyorsunda yani ne diyim ben şimdi.Bu soruyu sorarken samimi olduğundan biraz şüphe duyuyorum.
-
ben de alakasız bişey söyleyim bari: Evlilik kutsal bir müessesedir... :D
-
yaa hoca bırak allah aşkına yaa,dinen ne sakıncası olcak,şaçma sapan bi konu
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
yaşla alakası yok kaldı ki sevişiyorum diyorsun onun günahından korkmuyorsunda yani ne diyim ben şimdi.Bu soruyu sorarken samimi olduğundan biraz şüphe duyuyorum.
-----------------------------
hoca benım şeyimde değil günahı sevabı kız öyle düşünüyodu bende ona öyle olmadıgını ispatlamak için size danıştım hemen bok kokusu araman a.q