Evlilik Programları = Soytarılık Programları
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Ekranda 3-4 tane izdivaç programı var o kadar sacma ve boş programlar ki anlatamam.
Bi kere bu şekilde insanın evlenmesi ne kadar normal ?
Bunlardan bir bölümü izledim geçende.Diyalog aynen şöle.
Erkek: Ben 800 ytl maaş alıyorum.
Sunucu: Maaşı iyi mi sence ?
Kadın: Yok ben 3-4 milyar arası maaş alan birini arıyorum.
Dedi.Benim azımdan otomatik olarak bsg lafı cıktı : |
Bide 3-4 milyar maaşı kim kaybettiyse evleneceği adam 3-4 milyar alacakmış.Kadın sanki cok güzel biri gibi.
Bazıları da diyor ki maddiyat önemli değil.Ben bir gün arıcam dicem ki "Maddiyat önemli değil demiştiniz ben parklarda yatıp kalkıyorum benim evlenebilirmisiniz ? " dicem.
Bazıları da yüz yüze adamın yada kadının suratına tipini beğenmedim diyor : |
Rezilliğe bak.
-----------------------------Türkiye şartlarında YENİ MEZUN, VASAT bir Elektrik Elektronik ya da Bilgisayar Mühendisi,
2 milyar civarlarında maaş alır.
Yani 3 - 4 milyar az değil.
Ama hani şu da varki,
"Yuh arkadaşım oralara kadar düşmüşsün 4 milyar nedir?"
Demeden duramıyorum :|
-----------------------------Hocam sen olayı anlamadın.
Ben orda o parayı cok büyük bulduğumdan demiyorum.Kadın hayatında 2 milyar parayı bir arada görmemiş.Paranın nasıl kazanıldığını bilmiyor.Cahil biri gelip sipariş veriyor şöle olsun böle olsun diye.
Hadi bazıları var anlıyorum.İşde diyo ki çocuğu olmasın,daha önce evlenmemiş olsun falan diye.Bu kadın durumu falan iyi olsun dese yine nese dicem ama resmen sipariş veriyor.
-
sikayet etmek lazım :S
-
ya hacı bencede gereksiz ve halkımızın hayat felsefesini tamamen degistirebilecek nitelikte bu programlar.. kapatılması lazım ama rating olarak bayagı iyiler :S:S
bir tek ALLAH sonumuzu hayretsin demek geliyor :(:( ..