folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Evlilik Teklifi Hakkında Goruslerinize İhtiyacim Var

Evlilik Teklifi Hakkında Goruslerinize İhtiyacim Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    holederma bunu yazdı

Hocam sürprizmi olsun istiyosun bilmiyorum.Karavan kiralayıp yada çadır vs ayarlayıp kamp yapalım fikriyle kız arkadaşını kelebekler vadisi gibi deniz kenarı hemde günbatımını mühteşem şekilde izleyebileceğiniz yerlere götürebilirsin.Orada da hem 3-4 gün eğlenirsiniz başbaşa vakit geçirirsiniz hemde fırsatını bulduğun bir zamanda da teklif edebilirsin.

Bi tek puruz var, kelebekler vadisine karavanla gidilmez :D 

Aslinda tekneyle giderken denizin ortasinda teklif etmek hos olabilir gercekten. Vardiginizda guzel bir yemek. Masal gibi oyle. 

Tebrik ederim simdiden :))

İlk aklıma orası geldi ondan o ve onun gibi yerler dedim yoksa gidicektik araştırmıştım tekneyle gidildiğini biliyorum :D

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Aynı durumdayız , tek taş konusunda  yardımcı  olabilidğim kadar olayım.  Evlilik teklifi olayına ben de  daha girşimedim.

Öncelikle tektaş için ayırdığın bütçeyi belirle ve onun üzerinden git , 

Tek taş olayında karat demek paha demek değil ,  2 karatlık bir pırlanta ile 0,50 karatlık başka bir pırlanta aynı fiyatta olabiliyor.  Önemli parametreler taşın kesimi berraklıgı temizliği simetrisi vs .  0,50 lik temiz bir taş fazlasıyla işini görür.  tabi fiyatlar  taşa göre değişken.  Ama şöyle bir  orantılama çok yanlış olmaz 0,35 -0,50 arasında  doğrusal olarak artıyor fiyatlar , yani 3000-6000 gibi. Ama 0,60 ı geçtiğinde büyüklüğü fiyat olarak katlamalı olarak gidiyor bu sefer o yüzden 0,50  baya ideal oluyor. Bunların dısında kesinlikle uluslar arası sertifikası olan bir ürün almaya gayret et. Zen altınbaş kendileri sertifikalandırıyormu uluslar arası tanımlımı taşları bilmiyorum. CIA  Sertifikası olan taşlar oldukça güvenilir, ve istediğin zaman aldığın fiyattan ver  para kaybetmez.

Nerden alabilirsin sorusuna gelirsek ,  www.pırlanta.net  ve instagramda https://www.instagram.com/pirlantanet   burdan araştırma yapıp, Serdar bey ile muhattap olabilirsiniz oldukça ilgili.  İstanbul'da da imalathaneleri var. CIA Sertifikalı taşlar satıyorlar.  Bizzat gidip taş beğenip istediğiniz montör üzerine taşı işletebilirsiniz. 

Cupofcoffee tarafından 16/Ağu/16 23:09 tarihinde düzenlenmiştir

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Trolleme gibi olmasin ama bence sen o tek tasa ayiracagin paraya biraz daha koy araba al daha avantajli olur. Ayrica bana kalirsa istisamli bisey degilde sade bir teklif daha mantikli oneri sorma bilmiorum ben esime teklifte bile bulunmadim artik vakti geldi evlenmeliyiz dedim ve evlendik. Ama teklifte bulunsaydim heralde cok sevdigimiz insanlari toplar ve herkesin ortasinda teklif ederdim. Kadinlar ozguvene sahip erkekleri daha cok sever.

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

taa liseden samimi bir arkadaşım var.. baba mesleği olarak pırlanta işine devam ediyorlar.. istanbul kapalı çarşı tedarikçilerinden,

pırlantanın ithalatından, mamül imalatına, kişiye özel üretime kadar kendileri yapıyorlar.. istediğim tasarımı yaptırayım dersen bu iş için gideceğin adam odur.

fiyat olarak da piyasadan zaten daha makul, tanıdığa ise bir tık daha indirimli..

lüks italyan markaların $10-$150k'lık özel üretimlerinin detaylı fotosunu getirip kendisine yaptırıyor sosyete,

çok çok daha makul fiyatlara birebirini yapıyor.. talebe göre aynı düzeyde materyal, ya da daha düşük kalite materyaller kullanabiliyor..

ilgilenirsen pm'den paslaşabiliriz.

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

İğneadanın sahili 15 km ve ilk 3 km'den sonra kimseyi bulamazsın, akşam gün batımı da bir başka güzeldir, kapalıçarşıda bi adam var dökümle uğraşıyor, bi kolye tasarımını yaptırmak için gitmiştim, tasarım deyince zaten herkes o adama yönlendiriyor. bi saat dükkanının yanında ama adı neydi hatırlayamadım. İğneadada atv ile safari veya kano da kiralayabilir çok güzel vakit geçirebilirsin, istersen akşam güneş batarken gölde kano üzerinde yap teklifini =D sazlıkların arasında 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    glaurung bunu yazdı

İğneadanın sahili 15 km ve ilk 3 km'den sonra kimseyi bulamazsın, akşam gün batımı da bir başka güzeldir, kapalıçarşıda bi adam var dökümle uğraşıyor, bi kolye tasarımını yaptırmak için gitmiştim, tasarım deyince zaten herkes o adama yönlendiriyor. bi saat dükkanının yanında ama adı neydi hatırlayamadım. İğneadada atv ile safari veya kano da kiralayabilir çok güzel vakit geçirebilirsin, istersen akşam güneş batarken gölde kano üzerinde yap teklifini =D sazlıkların arasında 

Ben bunu cok sevdim ^_^ 

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

birliktelik 14 yaşında mı başladı?

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Hocam en iyisi için değil en samimisi ve sizin için en anlamlı olanı için uğraş. Zaten 10yıllık bir birliktelikden bahsediyorsun, en doğrusunu kendin bulacaksındır. Başkalarının fikirleri farklı bir bakış açısı olabilir ama ben yineden kendi fikirlerine göre teklifi yapmanı tavsiye ederim. 10 yıldır tanıdığın kişi için tavsiye almana gerek olduğunu sanmıyorum:)

Bu arada tebrikler, mutluluğunuz daim olur umarım.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

Aklın varsa kaç evlenme :)

Benden uyarması

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

Gün batımı güzel hoş dersin. Amaher bayan kendisine yapılan güelliğin görülmesini ister çünkü başklarını imrendirmek şımarmak baynların geninde vardır. bu yüzde sade kimsenin olmadığı biryer de teklif etme derim. 

Ben olsam üç beş arkadaş ayarlarım emin önün ( galata )köprüsünü 10 dakikalıkkapatırım trafiğe ve başlarım teklifi yapmaya. o da olmadı gene üç beş arkadaş ayarlar vapurda yaparım teklifi. bu da olmaz dersen Büyük çekmecede tarihi mimarsinan köprusu trafiğe kapalı burayı değerlendirebilirsin.

arkadaşları tavsiye ediyorum çünkü hemgörüntü alırlar hemde çevredeki milleti size eşlik etmelerini sağlar.Böylece çok kalabalık bir alkış alırsınız.  

Mutluluklar dilerim dostum.

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
Toplam Hit: 4393 Toplam Mesaj: 31
evlilik yuzuk