Evlilik Teklifi Hakkında Goruslerinize İhtiyacim Var
-
izzmarit bunu yazdıholederma bunu yazdı
Hocam sürprizmi olsun istiyosun bilmiyorum.Karavan kiralayıp yada çadır vs ayarlayıp kamp yapalım fikriyle kız arkadaşını kelebekler vadisi gibi deniz kenarı hemde günbatımını mühteşem şekilde izleyebileceğiniz yerlere götürebilirsin.Orada da hem 3-4 gün eğlenirsiniz başbaşa vakit geçirirsiniz hemde fırsatını bulduğun bir zamanda da teklif edebilirsin.
Bi tek puruz var, kelebekler vadisine karavanla gidilmez :D
Aslinda tekneyle giderken denizin ortasinda teklif etmek hos olabilir gercekten. Vardiginizda guzel bir yemek. Masal gibi oyle.
Tebrik ederim simdiden :))
İlk aklıma orası geldi ondan o ve onun gibi yerler dedim yoksa gidicektik araştırmıştım tekneyle gidildiğini biliyorum :D
-
Aynı durumdayız , tek taş konusunda yardımcı olabilidğim kadar olayım. Evlilik teklifi olayına ben de daha girşimedim.
Öncelikle tektaş için ayırdığın bütçeyi belirle ve onun üzerinden git ,
Tek taş olayında karat demek paha demek değil , 2 karatlık bir pırlanta ile 0,50 karatlık başka bir pırlanta aynı fiyatta olabiliyor. Önemli parametreler taşın kesimi berraklıgı temizliği simetrisi vs . 0,50 lik temiz bir taş fazlasıyla işini görür. tabi fiyatlar taşa göre değişken. Ama şöyle bir orantılama çok yanlış olmaz 0,35 -0,50 arasında doğrusal olarak artıyor fiyatlar , yani 3000-6000 gibi. Ama 0,60 ı geçtiğinde büyüklüğü fiyat olarak katlamalı olarak gidiyor bu sefer o yüzden 0,50 baya ideal oluyor. Bunların dısında kesinlikle uluslar arası sertifikası olan bir ürün almaya gayret et. Zen altınbaş kendileri sertifikalandırıyormu uluslar arası tanımlımı taşları bilmiyorum. CIA Sertifikası olan taşlar oldukça güvenilir, ve istediğin zaman aldığın fiyattan ver para kaybetmez.
Nerden alabilirsin sorusuna gelirsek , www.pırlanta.net ve instagramda https://www.instagram.com/pirlantanet burdan araştırma yapıp, Serdar bey ile muhattap olabilirsiniz oldukça ilgili. İstanbul'da da imalathaneleri var. CIA Sertifikalı taşlar satıyorlar. Bizzat gidip taş beğenip istediğiniz montör üzerine taşı işletebilirsiniz. -
Trolleme gibi olmasin ama bence sen o tek tasa ayiracagin paraya biraz daha koy araba al daha avantajli olur. Ayrica bana kalirsa istisamli bisey degilde sade bir teklif daha mantikli oneri sorma bilmiorum ben esime teklifte bile bulunmadim artik vakti geldi evlenmeliyiz dedim ve evlendik. Ama teklifte bulunsaydim heralde cok sevdigimiz insanlari toplar ve herkesin ortasinda teklif ederdim. Kadinlar ozguvene sahip erkekleri daha cok sever.
-
taa liseden samimi bir arkadaşım var.. baba mesleği olarak pırlanta işine devam ediyorlar.. istanbul kapalı çarşı tedarikçilerinden,
pırlantanın ithalatından, mamül imalatına, kişiye özel üretime kadar kendileri yapıyorlar.. istediğim tasarımı yaptırayım dersen bu iş için gideceğin adam odur.
fiyat olarak da piyasadan zaten daha makul, tanıdığa ise bir tık daha indirimli..
lüks italyan markaların $10-$150k'lık özel üretimlerinin detaylı fotosunu getirip kendisine yaptırıyor sosyete,
çok çok daha makul fiyatlara birebirini yapıyor.. talebe göre aynı düzeyde materyal, ya da daha düşük kalite materyaller kullanabiliyor..
ilgilenirsen pm'den paslaşabiliriz.
-
İğneadanın sahili 15 km ve ilk 3 km'den sonra kimseyi bulamazsın, akşam gün batımı da bir başka güzeldir, kapalıçarşıda bi adam var dökümle uğraşıyor, bi kolye tasarımını yaptırmak için gitmiştim, tasarım deyince zaten herkes o adama yönlendiriyor. bi saat dükkanının yanında ama adı neydi hatırlayamadım. İğneadada atv ile safari veya kano da kiralayabilir çok güzel vakit geçirebilirsin, istersen akşam güneş batarken gölde kano üzerinde yap teklifini =D sazlıkların arasında
-
glaurung bunu yazdı
İğneadanın sahili 15 km ve ilk 3 km'den sonra kimseyi bulamazsın, akşam gün batımı da bir başka güzeldir, kapalıçarşıda bi adam var dökümle uğraşıyor, bi kolye tasarımını yaptırmak için gitmiştim, tasarım deyince zaten herkes o adama yönlendiriyor. bi saat dükkanının yanında ama adı neydi hatırlayamadım. İğneadada atv ile safari veya kano da kiralayabilir çok güzel vakit geçirebilirsin, istersen akşam güneş batarken gölde kano üzerinde yap teklifini =D sazlıkların arasında
Ben bunu cok sevdim ^_^
-
birliktelik 14 yaşında mı başladı?
-
Hocam en iyisi için değil en samimisi ve sizin için en anlamlı olanı için uğraş. Zaten 10yıllık bir birliktelikden bahsediyorsun, en doğrusunu kendin bulacaksındır. Başkalarının fikirleri farklı bir bakış açısı olabilir ama ben yineden kendi fikirlerine göre teklifi yapmanı tavsiye ederim. 10 yıldır tanıdığın kişi için tavsiye almana gerek olduğunu sanmıyorum:)
Bu arada tebrikler, mutluluğunuz daim olur umarım.
-
Aklın varsa kaç evlenme :)
Benden uyarması
-
Gün batımı güzel hoş dersin. Amaher bayan kendisine yapılan güelliğin görülmesini ister çünkü başklarını imrendirmek şımarmak baynların geninde vardır. bu yüzde sade kimsenin olmadığı biryer de teklif etme derim.
Ben olsam üç beş arkadaş ayarlarım emin önün ( galata )köprüsünü 10 dakikalıkkapatırım trafiğe ve başlarım teklifi yapmaya. o da olmadı gene üç beş arkadaş ayarlar vapurda yaparım teklifi. bu da olmaz dersen Büyük çekmecede tarihi mimarsinan köprusu trafiğe kapalı burayı değerlendirebilirsin.
arkadaşları tavsiye ediyorum çünkü hemgörüntü alırlar hemde çevredeki milleti size eşlik etmelerini sağlar.Böylece çok kalabalık bir alkış alırsınız.
Mutluluklar dilerim dostum.