Evlilik Teklifim
-
xCs bunu yazdı:
-----------------------------
PanxeR bunu yazdı:
xCs bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
sinemaya girdikten sonra içeride şuanda bu videoyu izleyen kız video bitince sevgilisinin kapıdan içeri girdiğini görür. sonra sinemada genç adam kıza evlenme teklif eder. Derki o kadar video editledim moruq Bennen evlen :W
-----------------------------sinemaya girdikten sonra içeride şuanda bu videoyu izleyen kız video bitince sevgilisinin kapıdan içeri girdiğini görür. sonra sinemada genç adam kıza evlenme teklif eder. kız gözü yaşlı şekilde eveettt der :)
daha güzel oldu:D
-----------------------------hah işte videoyu böyle koyun hocam hayal edelim desem elimde text yok :D
-----------------------------birader sınemacı son dakka golu atı bize..normalde hatunun an ve an kaydedıcek tepkılerını cekıcek sabit bi kameramız olcaktı.bir de teklıf anını çekicek.ama sinema muduru teklıfe 5 dakka kala ıcerde kayıt aldırmayız dedı.ve şok şok şok..çaktırmdan amatr bi 2 vıdeo cektık ama vıdeonun katısenı bozmamak ıcın eklemedık.
-----------------------------artık devamınıda izleyenler akıl etsin. zaten devamını eklememen videoya bir çeşit jenerasyon katmış hocam :D olsun olsun böle de iyi olmuş Allah devamına erdirsin abicim =)
-
Kreyzi bunu yazdı:
birgün o şanslı kıza kapalının ortasında alen abi ile 'benimle evlenir misin' pankartı açacam :W
-----------------------------Onu bende yapmayı dusunuyorum :D
-
Gerek yok böyle atraksiyonlara evlenince hepsi geride kalıyor hatta ne b.k yedimde evlendim diyor insan,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Gerek yok böyle atraksiyonlara evlenince hepsi geride kalıyor hatta ne b.k yedimde evlendim diyor insan,
-----------------------------yaşayıp göricez:)
-
hocam cok iyi olmus gercekten , bizimki de sever böyle ilginç şeyleri , ona da böyle bişey şart :D
Allah tamamına erdirsin hocam .
-
çalan şarkıyı bilen varmı :D