Evrende Tek Bir Hücre

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

o degilde ben bu tur efektleri en cok harrun yuhya nin cd lerinde goruyorum.

adam hem batinin bilimsel calismalarini kotuluyor curutmeye calisiyor hicbir bilimsel calismasi olmadan ustelik bunlari yaparken bati nin teknolojisini efektlerini kullaniyor

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

o degilde ben bu tur efektleri en cok harrun yuhya nin cd lerinde goruyorum.

adam hem batinin bilimsel calismalarini kotuluyor curutmeye calisiyor hicbir bilimsel calismasi olmadan ustelik bunlari yaparken bati nin teknolojisini efektlerini kullaniyor

Seni yakalamışken sorayım. ciddi soruyorum ama öğrenmek maksadıyla yani. Kimdir bu harun yahya lütfen sende google bak deme 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bildigimi soyleyeyim:

asil ismi adnan oktar adinda biri. zengin muridleri var genellikle sosyete kesiminden.

daha cok gundeme ailesinden koparip aldigi oktar babuna ile gelmistir. bir zamanlar kanser oldugu idda edilen oktar babuna icin milyonlarca kisiden kan ornegi alinmis ve bu orneklerin daha sonra ne oldu nereye gittigi konusunda kimsenin bilgisi yoktur.

kisi olarak yakinen tanimasamda bildigim kadariyla yayinladigi yazilari biyoloji mezunu muridleri tarafindan kaleme alinmis ve kitaplastirilmistir.

bu adamin yazdigi hicbir seye inanmiyorum.

Allah in varligini kusun ucusuna, bocegin konusuna, otun buyumesiyle veya hucrenin yapisiyla ispat etmeye calismak insanlari kandirmak gibi geliyor bana.

Allah vardir tamam bunun ispati icin ecnebilerin yillardir yaptigi bilimsel calismalari gostererek ispat etmek ne denli dogrudur.

hucrenin yapisi ile ilgili bilgiler veriyorlar "hucre soyle iken soyle olmaktadir, enzimi boyle emmektedir, pompa gibi calismakta vs vs" seklinde yabanci makalelerden alinmis bilgilerle halk icinde prim yapmayi basarmaktadir ve halkimizda prim vermektedir.

bi ara bir belgeselini izledim. konusu "romantizm".

romantizm i oyle bir yerden alip bir yere goturduler ki. satanizme soktular cikarttilar, seytanin cikarttigi akim dediler, kominizmin parcasi dediler, avrupanin oyunu dediler

nerelerden nerelere getirdiler

tek soyleyebildigim "Bu ve bunun gibi belgesel safsatalarini izleyenlerin aklina mukayet ol Allahim" diyebildim.

Akillara zarar... 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Abi geçen bizin işyerının olduğu hana saçsakal birbirine karışmış ama univ. öğrecisi olduğu belli olan 2-3 kişi geldi. Elerindeki broşürleri dağıtıyorlardı. Bi baktım handan birisi bunlara satanıst diye çökecek babamda almış okumuş. Bunun kitaplarından almayı düşünüyodu. Ben de fırsattı yakalamışken bi fikir alayım dedim. Her bulduğumuz adamın kitabını cdsini eve sokarsak evin yolunu şaşırırı. Sağolasın Konuyuda dağıttık ama idare ediverin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

bugrahan45 cırtlamış ki : tamamen rastlantı.

Senin bu dünyaya gelişin de tamamen bir rastlantı olmuş anlaşılan :)
    Sen doğmadan önce nasıl bir rastlantı olduysa ebeveynlerin arasında artık :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    MaTRaX bunu yazdı:

bugrahan45 cırtlamış ki : tamamen rastlantı.

Senin bu dünyaya gelişin de tamamen bir rastlantı olmuş anlaşılan :)
    Sen doğmadan önce nasıl bir rastlantı olduysa ebeveynlerin arasında artık :D

yavrucum sen benim dediğimi anlamadın galiba. :S

Not : Biz aynı saftayız. ;)

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 2124 Toplam Mesaj: 17