folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Evrenin Sırrına Yolculuk!"

"Evrenin Sırrına Yolculuk!"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    bilemem83 bunu yazdı:
    -----------------------------
    wert bunu yazdı:

hoca yazını okudum  ama yanlış anlama  yazdıkların bana çok saçma geldi kendi çapında bişiler söylemeye çalışmışsın  açıkcası bencilce davranmışsın senin yazındaki temayı "kendi düşen ağlamaz" misali bir şova dönüştümüşsün ben sana ne söylesem boş sana göre boykot yapmayalım boykot yapacağımıza bilimsel deneylere vakit ayıralım savaşmayalım sevişelim sevişmeyin bbilime vakit ayırı inannalım ibadet etmeyelim ibadetyerine bilimle uğraşın  falan filan fıstık nese hoca germeye gerek yok ortamı :)

anlaşılan yazıyı sonuna kadar okumamışsın :S 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Bu Cerndeki Deneyin Çetin BAAL ın Hayallerini Süslediğini Söyleyebilirim. :)

Neticede Uzay Zaman, Zaman Yada Uzayı Bükmekten Kasıt Bir Deneye Benziyor. Vede Çetin beyde Aynı Olayı İrdeleyip duruyor.

Bence O deney Kesinlikle Boş Bir Deney Değildir. Mutlak Surette Bir bilinmeyene Götürecektir Bizleri. Bu Bilinmeyenin Ne Olduğunu İşte Şu anda Kestirebilmek Mümkün değil gibi Gözükmektedir. Ancak Acı Olan Asıl Sabırsızlıkla Ne Çıkacak Sonuç diye beklemek Değil Malesef. Acı Olan Şimdiye kadar Bulunan Pek Çok Şeyde Olduğu Gibi Bencil devlet Görevlilerinin Bulunan Gizemleri Gizleyecekleridir.

Bir Şekilde İnsanlar tüm Dünyaya Sahip Olma hayali Kurmaktadırlar, Bulunan Sonuçlara Milli Güvenlik Kurulu El Koyacaktır. O yüzden Bişeyler Öğrenecez Diye Kimse Heveslenmesin bence.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    bilim dünyanın sonunu getireceğini bilsemde herzaman bilimden yanayım...

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 1560 Toplam Mesaj: 14