folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Evrim Teorisine Farklı Bir Bakış / Kur’Ân Açısından Evrim Teorisi - Süleyman Ateş

Evrim Teorisine Farklı Bir Bakış / Kur’Ân Açısından Evrim Teorisi - Süleyman Ateş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bir zamanlar benim kafama cok takılan bir konydu bu :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hkfull61
    hkfull61's avatar
    Erkek

süleyman ateş mi..? ya bsg....

üşüyoruz steve reizzz..! =(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

Ateist olan arkadaşlara ufak bi sorum olacak ve sadece soruda kalmasını istiyrm lütfen yanlş anlaşlmasın , Ateist'im derken ne demek istiyrsnz ? Yani kabaca manasnı biliyorum , ama tam olarak şu yüzden inanmyrm dediğinz bişey war mı ? yksa hep böyleydi ?

Hayallerim ve Kendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

ateist arkadaşlar ALLAH olsa görürdük triplerinden arının artık ALLAH kendini zaten yaratmış olduğu kusursuz yapılar ve dizaynlar ile bize yeterince gösteriyor. gerçek sanatçılarda öyledir sadece sanatını ön plana çıkartır. kaldı ki sizin namusunuz göz ile görünüyor mu? sizin bakış açınız ile olaylar ele alınırsa süt'ün yağı yoktur insan namussuzdur vs. herşeyi görmek istersin ama herşeyi görmek isteyerek herşeyi göremezsin herşey zaten görünmek istiyorsa herşeyi görürsün. ALLAH iyi olan herşeydir.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:
    -----------------------------

ateist arkadaşlar ALLAH olsa görürdük triplerinden arının artık ALLAH kendini zaten yaratmış olduğu kusursuz yapılar ve dizaynlar ile bize yeterince gösteriyor. gerçek sanatçılarda öyledir sadece sanatını ön plana çıkartır. kaldı ki sizin namusunuz göz ile görünüyor mu? sizin bakış açınız ile olaylar ele alınırsa süt'ün yağı yoktur insan namussuzdur vs. herşeyi görmek istersin ama herşeyi görmek isteyerek herşeyi göremezsin herşey zaten görünmek istiyorsa herşeyi görürsün. ALLAH iyi olan herşeydir.

-----------------------------
    O çevrede gördüklerinin üzerinde "Made By Allah" damgası mı var?

Ateizm de "Hani görmüyorum tanrıyı, demek ki yok." kadar sığ bir şey değil

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
Toplam Hit: 5261 Toplam Mesaj: 26