Evrime Bir Delil Daha (Pikachu‘Nun Evrimi)
-
istek üzerine pikachunun da evrimini veriyorum.
işte ilk pikaçu,
yabanus şokus
henüz elektrik üretemiyor ancak yıldırımlardan gelen elektriği çekiyor ve depolayabiliyor.

bu ise biraz daha evrimleşip medenileşmiş hali. bakın yavrularıyla ne güzel görünüyor. ataları kadar yabani değil
azyabanus şokus

tam burada dallanma oluşuyor ve pikaçuların bir kısmı karada evrimine devam ederken bir grup pikaçu deniz kenarına gidiyor. güneşlenirken uyuya kalıyolar. sonuç olarak zararlı güneş ışıklarından fazla etkileniyor ve mutasyon geçirerek su pikaçusu adıyla da bilinen bilimsel adı haşikio pikaçu olan türe dönüşüyorlar.
maalesef bu tür, suda elektrik ürettikçe çarpılmış ve ölmüştür. bugün temsili resimlerinden bakmak zorundayız onlara.

aşağıda çok önemli bir aşamayı görüyoruz. beyni büyüyen ve elleri gelişen bu pikaçu türü homo pikaçu olarak biliniyor. insanımsı özellikler taşıyor.

ve işte pikaçunun son evrimi. müthiş bir şekilde evrimleşen pikaçular sonunda adrianalimanus pikaçus türüne dönüşüyor.

hala mı inanmazsınız?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
aşağıda çok önemli bir aşamayı görüyoruz. beyni büyüyen ve elleri gelişen bu pikaçu türü homo pikaçu olarak biliniyor. insanımsı özellikler taşıyor.

-----------------------------homo pikaçu adsadasd :D:D:D
-
bu adrianalimanus pikaçus tan lazim bi dene yav(=
-
Kendimi dağa taşa vurup bir tane adrianalimanus pikaçus yakalıyacam, belki birden fazla:pp
-
Benim pikaçum daha güçlü :d Bu pikaçuların tek sorunu bakımının zor olması yoksa evde 5-6 tane beslerdim :D Doymak bilmiyorlar nedense :D

-
gkhn759 bunu yazdı:
Kendimi dağa taşa vurup bir tane adrianalimanus pikaçus yakalıyacam, belki birden fazla:pp
----------------------------- -
THE_MILLER bunu yazdı:
Benim pikaçum daha güçlü :d Bu pikaçuların tek sorunu bakımının zor olması yoksa evde 5-6 tane beslerdim :D Doymak bilmiyorlar nedense :D

Hacı 2-3 tane yolla ben onları doyururum :D -
Branxian bunu yazdı:
Hacı 2-3 tane yolla ben onları doyururum :D
-----------------------------kimin arkadaşı amk =D
-
Pikacu bunu yazdı:
gkhn759 bunu yazdı:
Ahanda buda TBT pikaçusu :D -
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------dikkat et bundan denk gelmesin xD

-
Prometheus bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
Hacı 2-3 tane yolla ben onları doyururum :D
-----------------------------kimin arkadaşı amk =D
Arada sanada yollarım :F