Excelin Yüksek Boyuttaki Dosyayı Açamama Sorunu
-
Hocam 2003 65 bin kusur satir destekliyor.
2007 ise 1 milyon kayit civarinda . Yukle bir tane 2007 sonra onunla dosyani ac.
-
DJ_Alper bunu yazdızalimadam bunu yazdı
office 2010 da büyük dosya açtığın zaman onu açabilmek için bekleyin çözümleniyor diyor.
ve açıyor. sen hangi sürümü kullanıyorsun ?
07
hepsini deneyecem bakalım
Alperim istersen dosyayı yolla, düzenleyeyip farklı kaydet yaptıktan sonra, tekrar sana yollayayım.

-
aynı sorun bende de var.5-6 dk da açıyor 5mb lık dosyayı.alıştık artık.
-
hocam office 2013 kurup bi denermisin sorununu çözecektir bence . office 2013 64 bit candır can ..
-
Başka pc de dene hacı muhtemelen gücü yetmiyor..Bu arada 44 gb ram ne ya :) ne yapıyorsunuz o kadar rami merak ettim doğrusu..Servermiş pardon sonradan gördüm :)
watervay tarafından 24/Haz/14 11:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdı
hoca merak ettim şunu bi açmayı dener misin?
https://cdn.anonfiles.com/1403591224293.rar
bunu açamıyosa bilgisayar külüstür demektir, başka açıklaması yok :D
ram takviyesi yapmanda fayda var (yanlışsam düzün)
benim 5 yıllık casper laptop bile açıyordu bunu
-------------
bu arada yabancı forumda önerilen şey:
- excel programını aç:

- bu ayarı yaptıktan sonra dosyayı aç (tabi ki bu excel dosyasında bol hesaplama varsa işe yarayacaktır, yoksa lüzumsuz)
açmadı amk
@acses de açmadı

-
HoLyCat bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdızalimadam bunu yazdı
office 2010 da büyük dosya açtığın zaman onu açabilmek için bekleyin çözümleniyor diyor.
ve açıyor. sen hangi sürümü kullanıyorsun ?
07
hepsini deneyecem bakalım
Alperim istersen dosyayı yolla, düzenleyeyip farklı kaydet yaptıktan sonra, tekrar sana yollayayım.

he oldu 6k müşteri bilgileri içinde tbt müridleride var sana gönderem :))
şimdi openofficeyi deniyeceğim :)
@dhmm zaten amk 2007 si açmıyo :)
DJ_Alper tarafından 24/Haz/14 13:53 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam istiyorsan sana bi program yapayım, bahsettiğin karşılaştırma işini v.s. yapabilir hem.. ama çok uzun sürecekse şuan vakit ayıramam. istiyorsan pm at detayları ve örnek excel dosyaları koy, ancak yarın akşam başlayabilirim..
-
unbalanced bunu yazdı
hocam istiyorsan sana bi program yapayım, bahsettiğin karşılaştırma işini v.s. yapabilir hem.. ama çok uzun sürecekse şuan vakit ayıramam. istiyorsan pm at detayları ve örnek excel dosyaları koy, ancak yarın akşam başlayabilirim..
karşılaştırmayı excelde yapıyor hocamda exeli açamıyorum
programdan ziyade iyice görebilmem lazım
-
anladım hocam.. o zaman kimse söylememiş sanırm google drive ına atıp oradan online olarak açabilirsin
buradan gmail hesabınla login ol, ve o dosyayı yükle. ondan sonra online olarak açabilirsin