".Exe" De Sorun!
-
Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var. Arkadaşın bilgisayarda hangi exe ye tıklarsak tıklayalım explorer sayfası açıyor. Sorunun çözümünü bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Not: Format atmaktan başka bi çare olursa sevinirim
-
http://www.chip.com.tr/forum/Exe-Dosyalari-IE-Olarak-Aciliyor_t86468.html burada bi şeyler yazıyor ama hepsini okuyamadım
-
Exelerde oluyomu bilmiyorum ama birlikte aç menüsünden ayarlamış olmayasınız ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------zannetmiyorum exe'leri birlikte açtan program atanmıyor önerim yeni bir kullanıcı hesabı aç önceki hesabı sil ama silerken dosyaları tut var dosyaları tutarsan hesap silindikten sonra masa üstüne dosyaları bırakıyr windows sanırım bunlar işini görür
-
ya ne yaptığını bilmiyor uzantılarla alakalı bir şeyler yapmış şimdi neye açarsak açalım explorer da açmaya çalışıyor. Bir kaç şeyin uzantısını değiştirdim dedi
-
fifsonic bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------zannetmiyorum exe'leri birlikte açtan program atanmıyor önerim yeni bir kullanıcı hesabı aç önceki hesabı sil ama silerken dosyaları tut var dosyaları tutarsan hesap silindikten sonra masa üstüne dosyaları bırakıyr windows sanırım bunlar işini görür
-----------------------------Tamam ama önceki hesabı silerken nasıl dosyaları tutabilirim? Bana soracak mı dosyaları tutmak istiyor musunuz diye?
-
Kurtarmadan tarihi bir gün önceye alın.
-
Hectorex bunu yazdı:
fifsonic bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Tamam ama önceki hesabı silerken nasıl dosyaları tutabilirim? Bana soracak mı dosyaları tutmak istiyor musunuz diye?
-----------------------------evet soruyor xp ve win 7 de denedim kullanıcı hesaplarından girip sil dediğinde dosyaları tut var ona tıklaman yeter ama önceden 2. bir hesap açılmış olmalı ve o hesaptan sileceksiniz yani kısaca silmeden önce yeni bir hesap aç baktın sorun yok o zman hesabıu siler dosyaları tutarsın şimdilik şart değil
-
tamam bir deneyeyim bakalım olacak mı teşekkürler
-
Hectorex bunu yazdı:
tamam bir deneyeyim bakalım olacak mı teşekkürler
-----------------------------eğer olursa cevap yazarmısın oldu diye sonra lazım olur arama yapan kişilere
-
aynı sorun geçen benim de başımdan geçti.ben de deamon toolsla açmıştım yanlışlıkla bir exeyi.bilgisayara zar zor erişebiliyordum.ctrl+shift+esc le açtım taskmanageri ordan explorerı sonuna exe koymadan çalıştırdım.denetim masası exe olmadığı için hemen bir yeni kullanıcı oluşturdum.diğer hesaba geçtim ve dosyaları ona yedekleyip hesabı sildim.çözmek için başka hiç bir yöntem çalışmaz geri yükleme felan nafile...