Exe Dosyaları Açılmıyor Siyah Ekran Çıkıyor ?
-
Sadece ezelere bulasan bi virüs vardı eskiden o olabilir.Virüsü silsen de exeler gidiyordu galiba :S
-
narkozMRT bunu yazdı
çalıştıra msconfig yaz hocam başlangız kısmındaki sadecde senin bilgiğin programları çek le diğerlerinin çekini kaldır. hiç bilmiyorsanda hepsini kaldır sonra bilgisayarı yeniden başlat. ayrıca masaüstün cok karışık hocam bi dosyaları yönetme sistemin olsun ;)
deniyorum hemen . o kargasayıda seviyorum beynimin içi gibi karman corman topla topla düzene girmiyo zaten :)
-
Cesnist bunu yazdı
Sadece ezelere bulasan bi virüs vardı eskiden o olabilir.Virüsü silsen de exeler gidiyordu galiba :S
internet kapalıyken oldu bu hata virüsten olcagını sanmıyorum :/
-
narkozMRT bunu yazdı
çalıştıra msconfig yaz hocam başlangız kısmındaki sadecde senin bilgiğin programları çek le diğerlerinin çekini kaldır. hiç bilmiyorsanda hepsini kaldır sonra bilgisayarı yeniden başlat. ayrıca masaüstün cok karışık hocam bi dosyaları yönetme sistemin olsun ;)
yaramadı :(
-
narkozMRT bunu yazdı
yaramadı hocam :(
-
benim dediğim olayı yap tüm checkleri kaldır sonra yeniden başlat bilgisayarını
-
narkozMRT bunu yazdı
yaptım bro açılmıyo aynı sorun devam çıldırıcam yeminle
-
narkozMRT bunu yazdı
Olmuyor işte daha ne zorluyon izmirli :D
Hocam hirenboot cd yi indir onun içindeki live xp ile aç exeler normaldede çalışıyormu çalışmıyormu ona bak eğerki normalde çalışıyorsa formatla çalışmazsa exeleri bozan bir virüs yemiş olabilirsin
-
Yardımlar için sağolun attım formatı kurtuldum :)
-
arkadaş kafayı yiycem tam kurtuldum derken :( exeleri yine açmıyo bu :SSSS komple bilgisayarı sildim tekrar c olusturdum formatladım direvları cd lerden kurdum yok yine açılmıyor bu exeler :S