Exe"Yi Resme İntegre Etmek(Yardım!)
-
@ Kehanet
C:\Documents and Settings\(Hesap Adınız)\
Dizinine birlestirilecek.jpg + ornek.rar ın oluşan jpg resmi oluşuyor.
-
outmost hacı saolasın :) o dediğini duymuştum daha önce.Antirusu yapanlarmı yapmıştı ne öle bi prog vardı,adrese girdinmi direk dediğini yapıyodu :) şimdilik lamerce idare edicez,ilerde ünide kendim kascam bu tarz şeyleri =D
-
ya beyler ben programla entegre ettim ama bu seferde server çalışmıo napıcaz :D
-
çalısmaması normal zaten attack yazmıs ilk sayfada (:
-
jpg'e tıklayınca trojan bulaşması falan en ünlü net efsanelerinden.Yok böyle birşey boşuna kastırmayın. jpg dosyasına tıklarsan işletim sistemi ilişkili resim editörünü devreye sokar ve resim editörü açılınca içindeki veriyi okur ona göre resmi çizer.Fakat exeye tıklarsan windows loaderı devreye girer.Resimle birleştirilen dosyalarda hep uzantı exe olarak çıkacaktır.Öyle olmak zorundadır.İnanmayın böyle şeylere.Herşeyi geçtik bana inanmadınız.Öyle birşey olsa her yer trojanla dolardı.Düşünsenize bu kadar forumda sitede,avatarına trojan koyan olmayacakmı?
-
fireX kardeş doğru söylüyor exe yi resme entegre etmek gibi bişey olmaz bahsettiğiniz program (secure engine) exe dosyasının verilerini jpg dosyasına taşıttırıyor, bu kimin işine yarar anlamadım.
eğer jpg ile exe yi birleştirmek istiyorsan nikla join 2.0 ile jpg yi exe dosyası ile birleştir simge olarak da resim dosyası simgesi seç.
-
Bıkmadınız mı abü aynı olayları tartısmaktan ?
Her 2 - 3 ayda bır aynı topic acılıyor ve her sefer bırı bunun mumkun oldugunu soyluyor, insanlar inanıyor umutlanıyor, sonra bırı cıkıp ısın aslını acıklıyor... Bıraz arastırmayı denedınız mı hıc ?
Bi de firex ın dedıgı gıbı oyle olsa herkes dunyayı sarsmaz mı yerınden ?
-
Bosverin bunları ya,exe yi jpg ile birleştirmekmiş yok öle seyler..sehir efsanelerinden baska bişi değil ehehe
-
başlat çalıştır cmd enter
exe dosyasının c dizinine at
ren dosya.exe dosya.jpg enter al sana exe oldu jpg istediğin dosya uzantısını çevir doc (word) pdf Acrobat reader vs.
kolay gelsin