Expbrowser V1.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    lan sikcem görünümünü :) durun a.q yeni görünümlü halini koyacam siz haberler bölümünden takip edin :D görünümü güzel olanı koycam indirin oırdan :D.Lan rootter a.q sikiim ie yi mozillayı ben Türkçe programları Türk coderların yazdığı programların kullanılmaını istiyorm. ondan kasıyorm

Selamet dilimizde güller hep nickimizde biz gideriz cennete hey cennete By rene
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RooTTeR
    RooTTeR's avatar
    Erkek
    kanka ozaman guzel yap turkiş browser kullanalım da a.konmus bişi yapmısın a.k :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    heh böle de gel canımı ye :D ama mozilla rulez ie rulez deme :) TURKCE PROGRAMLAR ICIN ELELE slogan bu zaten :P:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    TURKCE PROGRAMLAR ICIN ELELE operanın türkçesi var :) ozaman Opera Rulezzz (firefox kullanmadığımdan bilmiyom varmı ama ienin türkçesi var kullanmışlığım oldu :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    öle deil :D Türk programlarının o zaman!:@ :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    görünümü deiştirdim tekrar indirebilirsiniz fixed wersionu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    sitede enter işlemiyo, msj yazarken, üyelik girişi yaparken, bide Shift le birlikte tıklayınca IE de açılıyo sayfa :) zaten bu dediklerimi halledersen v2 ortaya çıkar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    baba ağzıma sıçtın ben bıurakıyorm program yazmayı :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    v2.0 yapımına başladım bunda entera basınca üye girişi yapıcak mesaj atıcak ws. hemde bu sefer visual basic ile yapıcam.

Toplam Hit: 1962 Toplam Mesaj: 20