Extacy İlkokul Kapıları Önünde
-
bence olay 3 unsurda birleşior aile,cevre,devlet..fazla soze gerek yok galiba herkes en iyi şekilde soledi torbacınında hapcınında a.q aslında bence bunları kacak yoldan yunanistana yollican orayı miksinler a.q cok ciddiyim ilerle yuksek bi mevkim olursa yapacam bunu a.q
-
7 okul değiştirdim ve onlarca arkadaşım oldu yarısınbdan fazlası da sigara içiyordu çoğu da içki bally vs. ama sigarayı daha ağzıma bile almadım yüzlerce ısrara rağmen. buda küçüklükten aldığım eğitime dayalıdır. eğitim şart!
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
7 okul değiştirdim ve onlarca arkadaşım oldu yarısınbdan fazlası da sigara içiyordu çoğu da içki bally vs. ama sigarayı daha ağzıma bile almadım yüzlerce ısrara rağmen. buda küçüklükten aldığım eğitime dayalıdır. eğitim şart!
+11111111111111111 -
kalkıp ilkokul/ortaokul öğrencisine okul harçlığı 20/30 milyon verirseniz.extacy de çeker eroinde.
-
Eğitimle alakası yok 4 yıldır sigara içiyorum son 2 yıldır özel lisede fransızca eğitim görüyorum. Uyuşturucu işine bakarsan herkezin elinde görüyorum ot, hap cart curt okullarda içiyorlar. Bence boş işler sigarada boş iş ve bence arkadaş yerine ailenin büyük etkisi var uyuşturucuda.
-
Triumph bunu yazdı:
kalkıp ilkokul/ortaokul öğrencisine okul harçlığı 20/30 milyon verirseniz.extacy de çeker eroinde.
dogru dion.. -
bu yaşta nasıl içiyorlar :) yaw
Toplam Hit: 2361 Toplam Mesaj: 18