External GPU Tecrubesi
-
0x656e bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
%20 performans kaybi oluyor o kadar
Bildiğim kadarıyla yeni arabirimlerde bu kayıp olmuyor. Hatta bu arabirimlere özel satılan ekran kartları var. İş yerinden bir arkadaş GTX1070 alacağına farklı bir GTX1070 almıştı bu sebeple.
bu iş için özel bir ekran karti yok hocam.
ozel adaptörler var pciexpress to expresscard, mini pcie, thunderbolt gibi.
-
https://www.razer.com/gaming-laptops/razer-core-x
bunun içinde 700W kadar ekran kartı takabiliyorsun
300$ bu, 300$'da ekran kartı mis
Genki tarafından 20/Şub/20 14:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Sevgili ba$kan :)
GeForceNow latency sikintisindan yorabilir, bence o topa hic girme.
su arkadasi alarak akabilirsin. CS:GO'yu her turlu oynarsin, BattleField5'e de beklerim........
-
AbdullahAzad bunu yazdı0x656e bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
Bildiğim kadarıyla yeni arabirimlerde bu kayıp olmuyor. Hatta bu arabirimlere özel satılan ekran kartları var. İş yerinden bir arkadaş GTX1070 alacağına farklı bir GTX1070 almıştı bu sebeple.
Yok özel ekran kartından kastım şu: GTX 1070ti egpu falan filan özel versiyon mu diyim neyse ne sikimse işte. Olmadı bi sorayım ben.
-
0x656e bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı0x656e bunu yazdıAbdullahAzad bunu yazdı
Yok özel ekran kartından kastım şu: GTX 1070ti egpu falan filan özel versiyon mu diyim neyse ne sikimse işte. Olmadı bi sorayım ben.
hocam yok oyle bir ozel version. :)