folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ey Hacker"Lar !

Ey Hacker"Lar !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

binevi internet mafyası:D hackerlar aslında adam hacklerara para verecek mesala X gurubu diyelim sitede logosu olacak o gurubun bu site şu gurup tarafından korunmaktadır saldıran karşılık bulacaktır.. haraç kesin sitelerden benimkini ellemeyin:D

kardeş fazla mafya filmi iliyorsun kurtlar vadisine de ara ver :)))

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ara vermeme gerek yok bitti zaten ama ben şimdiye kadar çoğu kişiye fikir verdim ve uyguladılar başarılı oldular  fikirlerimi küçümsemeyin. scriptlerde konuşn bot fikribenden çıkmıştır kabul sistemi daha çok fikirlerim var ama uygulayacak yeteneğe sahip insan yok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    amacımız artistlik yapmak,oratalığa hava atmak yada para kazanmak olsaydı allah bilir şimdi nerelerdeydik a.q

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bedava olmuyo bu işler :D serverın parasını yatıracam tık yok a.q:D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    alex_5657 bunu yazdı:

amacımız artistlik yapmak,oratalığa hava atmak yada para kazanmak olsaydı allah bilir şimdi nerelerdeydik a.q

demekiyi bi hackersın öle mi?

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yok yaa ben her şeyle uğraştım irc web master oyunlar oyun yazdım animasyon yaptım herhalt yedim bi tek hackerlık kaldı onu keşif etmeye anlamaya çalışıyorum site satarımından anladığım için zorluk çekmem inşallah :D şimdilik dos atyıom flood felan yapıyom ama merak ettiğim çok şey var bunuda ancak öğrenirim sonra merakım nereye kayarsa:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cruel_storm
    cruel_storm's avatar
    Erkek
    ben neden hacker olmak isterdim: şöyle söyleyeyim insanlar interneti çoğu zaman varlığımıza veya bize hakaret olacak şeyler için kullanıyorlar onlara haddini bildirmek için ya da beni gerçekten bir şeylerden bezdirecek kadar sinirlendiren ve çoğu zaman bunu marifet gören insanlara haddini bildirmek için

Elektronikci olmak için çok çaba harcamam gerekiyor ANNE
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

alemdekral rumuzlu vatandas.. topic acmissin..orda baya yazmissin sonra da artik siteye girmicem demissin...ama acilan bir mesaja cevap yazmissin... celiski yok mu sence de ?

yazdigin mesajdan alinti :

( birdaha senin sitene girmeyeceğimden dolayı ne yazarsan yaz cokkk umrumda ama ben DARKWORLD RULES yazdığımda emin ol kötü olacak bu arada çok yaklaştım haberin olsun:)   )

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    tabiki hava atmak için ben okulda hackerim diorm kızlar direk acıp verior a.q :@

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 2771 Toplam Mesaj: 20