Ey Sevgili!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    durum nedir var mı bir gelişme ?

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun kardeşim.Hayat bitmedi,dünya da dönmeyi bırakmıyor.Bir an önce silersin kafandan inşallah.

Pragmatism&Realism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Maçın normal süresi 1-0 karşı tarafın üstünlüğüyle bitmiş. Uzatmalar bi işe yaramamış. karatahta mağlup. Olsun güzel maçtı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Ayrılma sebebimizi kime anlatsam,peh diiyp gülüyor..

Burada xxx diye  4 senelik bir dostum var,anası babası bana emanet etti taa 2005'de..

Bu kızın maddi durumu iyi değil,buranın varoş sayılabilecek bir yerinde oturuyor..

xxx'i evine bıraktığım için oldu hepsi..(kaldı ki 3 seneden beri evine bırakıyorum)

Gece 4'te telefon açtı,benim xxx'i evi bırakmamdan,bir sürü genelleme yaptı..

Ben şöyleymişim; Kızlarla çok samimi,evime giren-çıkan belli değil,ilerde de başkalarını ona tercih edermişim..Yaklaşık 20 dakika bana bunları saydı,dinledim,sonra,sen bir şey söyliycek misin dedi,sen benim böyle biri olduğuma o kadar eminsin ki,ne desem hava dedim..Kapattım

Kapatış,o kapatış..

Ne gerek var bunlara anlamıyorum,mutlu olmak daha kolay aslında..İnsanlar neden zor olanı,olmayandan anlam çıkarmayı deniyor?

Erdal Demirkıran Üstadın sözüyle bitirelim;

Sen günde taş çatlasa 45 km yürüyorsun ve bu alan içerisinde birine bağlanıp kalıyorsun,dünyanın çevresi 45 bin km,biraz büyük düşün dostum..

: ) 

İlgilenen dostlara,sonsuz teşekkürler : ) 

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------

@Holygan: Yok hocam,konu piç olmadı,bu benim konum değil,terk edilenlerin konusudur,yazsın herkes bişiler..

@Zorkaya:Hocam "beni hak etmedi ki" tesellisini terk edilen çoğu bünye kendinde denemiştir..Ama ben işin "hak ediş" kısmında değilim..Terk edildik mi,edildik..

@Snooper: Gerekli açıklamalar..

Medeni Kanun MADDE 118. Der ki;  Nişanlanma, evlenme vaadiyle olur. 

Yani kişiler arasında sözlü olarak "askerden dönünce evleniriz,ya da hatun kişinin,okulum bitsin evleniriz" demesi,nişanlanmadır..

Peki Medeni Kanun "Nişanlanmaya" ne gibi hükümler bağlamıştır?

II. Nişanın bozulmasının sonuçları
    1. Maddi tazminat

MADDE 120.- Nişanlılardan biri haklı bir sebep olmaksızın nişanı bozduğu veya nişan taraflardan birine yükletilebilen bir sebeple bozulduğu takdirde; kusuru olan taraf, diğerine dürüstlük kuralları çerçevesinde ve evlenme amacıyla yaptığı harcamalar ve katlandığı maddi fedakarlıklar karşılığında uygun bir tazminat vermekle yükümlüdür. Aynı kural nişan giderleri hakkında da uygulanır.
    Tazminat istemeye hakkı olan tarafın ana ve babası veya onlar gibi davranan kimseler de, aynı koşullar altında yaptıkları harcamalar için uygun bir tazminat isteyebilirler.  
    2. Manevi tazminat
    MADDE 121.-
    Nişanın bozulması yüzünden kişilik hakkı saldırıya uğrayan taraf, kusurlu olan diğer taraftan manevi tazminat olarak uygun miktarda bir para ödenmesini isteyebilir.
    III. Hediyelerin geri verilmesi
    MADDE 122.- Nişanlılık evlenme dışındaki bir sebeple sona ererse, nişanlıların birbirlerine veya ana ve babanın ya da onlar gibi davrananların, diğer nişanlıya vermiş oldukları alışılmışın dışındaki hediyeler, verenler tarafından geri istenebilir.
    Hediye aynen veya mislen geri verilemiyorsa, sebepsiz zenginleşme hükümleri uygulanır.

Bunlar kanunun verdiği haklardır..

Dipnot: Böyle bir konuda da hukuki açıklama yaptırdınız ya bana..İçimdeki avukatı öldürün.. 

-----------------------------

bune ya bu konuya bari yazmasaydın hocam bunları tum acı çeken,terkedilmiş  havanı bozmuşsun :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek
    En kısa zamanda kendine gelme dileğiyle ...

Emekli
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bi arkadasim vardı.aynen böyle aşk acısı çekiyodu.içeri diğer arkadasım girdi.

"ne o la üzgün gibisin?" dedi.

"kızdan ayrıldım ya."

"bişoolmaz...hadi bi çay koy da içek." demişti.eleman da gidip koymuştu.hala aklımdadır.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    İyyim ben iyyim,kalmadı bişi,gaz sancısı gibi bişiymiş,çıkarttım rahatladım : )

Çekil,Önümden Çekil...
Toplam Hit: 2321 Toplam Mesaj: 19