folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder EY Sonsuzluğun Sahibi Sana Ulaşmak İstiyorum

EY Sonsuzluğun Sahibi Sana Ulaşmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kafama takılıan bişeyi sizlerle paylaşıyım beni aydınlatın,muhsin yazıcıoğlunun maraşta alevi ozanlarının katledilmesinde bi parmağı varmı? peder ağlayarak anlatıyo ama anlamadım:S ''maraş ona mezar oldu'' vs.... ben bir aleviyim ama bu olaya bi insan olarak bakıyorum Muhsin Yazıcıoğlunun Başına Gelenler En Başından Beri Beni Üzüyor,fazlada tanımam kendisini ama bi yakınımı kaybetmiş gibi koydu bana vefatı...  polemiğe girmeden aydınlatın beni lütfen,tartışma ortamı olsun diye sormadım,merakımı gidermek için... SAYGILAR

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

3 gün boyunca 15 helikopter, 2 uçak, 2000 asker ve yüzlerce insanın bulamadığı helikopteri 17 korucu 3 saatte buluyorsa bunda bir kasıt vardır.

Yazıklar olsun, ülkemizde insana saygının olmadığı bir kez daha kanıtlandı.

Allah rahmet eylesin, umarım mekanları cennet olur...

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    TORN bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben sedat pekeri reis olarak görüyorum sen beğenmediğini dile getir ama bu adam en son kişi filan deme.. 

-----------------------------
    sen görebilirsin.bu münferittir tüm alperen ocakları'nın görüşünü belirtmez.daha fazla konu sapmasın sormak istediğin birşey varsa özelden sorabilirsin.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 1956 Toplam Mesaj: 14