Eyvah Eyvah Vizyonda...
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
Bilmiyorum izlemedim ama nedense genelde Türk fimlerine gitmek gelmiyor içimden çünkü genelinde kusacakmışım gibi cıktım. ayrıca nedense Türk filmleri genelde Komedi dalında??
-----------------------------Türk filmleri genelde komedi dalında değil komedi dalında olanlar daha çok konuşuluyor. bugün Veda filminin konusunu açtım kimse bişey yazmadı mesela.
-
ufak şeylere takılmayın bea :) Film güzele benziyor gidip izliycem..
-
Nurky bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
Bilmiyorum izlemedim ama nedense genelde Türk fimlerine gitmek gelmiyor içimden çünkü genelinde kusacakmışım gibi cıktım. ayrıca nedense Türk filmleri genelde Komedi dalında??
-----------------------------komedi olarak pek fazla başarımız yok bence..
her sey cok güzel olacak güzeldi daha cem yılmaz ın toy oldugu yıllar..
vizontele keza,organize işler.. ama bunlarda dram falan da vardı biraz da komedi yi örtüyordu..tam komedi olarak işte gora da iyi gülmüsümdür.. recep ivedik de iyi gülmüsümdür..
ama komedi filmine gidiyorsun,gülmeye gidiyorsun =) bazen o kadar sıçıyorlar ki gülmeden çıkıyorsun..
örnek olarak ; kadri nin götürdüğü yere git.. en basitinden.. çok tırt bi filmdi.
-----------------------------saçma bi filmdi o ya:)
-
Şiddetle tavsiye edilir. Eğlenceli bol kahkahalı vakit geçirmek isteyenler mutlaka gitsinler.Filmden çıktık yarım saat film hakkında konuşup kahkaha attık :D arada zaten sürekli gülüyoduk :D Filmden çıkınca herkesin yüzünde gülümseme vardı. Müthişti bence :) İzlediğim en güzel komedi filmlerinden biriydi. Recep İvedik'i bitirmiş Ata Demirer. Helal olsun saygılar Ata Demirer :)Yazıyorum buraya bundan sonra Recep İvedik biter Ata Demirer'in bu filmleri devam eder.
-
Nurky bunu yazdı:
komedi olarak pek fazla başarımız yok bence..
her sey cok güzel olacak güzeldi daha cem yılmaz ın toy oldugu yıllar..
vizontele keza,organize işler.. ama bunlarda dram falan da vardı biraz da komedi yi örtüyordu..tam komedi olarak işte gora da iyi gülmüsümdür.. recep ivedik de iyi gülmüsümdür..
ama komedi filmine gidiyorsun,gülmeye gidiyorsun =) bazen o kadar sıçıyorlar ki gülmeden çıkıyorsun..
örnek olarak ; kadri nin götürdüğü yere git.. en basitinden.. çok tırt bi filmdi.
-----------------------------bizimkilerin komediden anladığı dram aq
recep ivedikte bile dram gördük
diziler de öyle bakın komedi dizilerine illa bi ara biri yaralanır biri kavga eder ver ağlamaklı müziği arkadan...
ayar olurum
ata demirerden aynı hatayı beklemiyorum umarım yapmamıştır
-
aksam film deydim cok guzel tavsiye ederim... iyi gulduk ata demirer ve tabiki demet akbag farki...
-
Film gayet güzeldi ön yargılı olmayın recep ivedik değil bu çünkü.
-
bu arada mutlaka dinleyin :)) film yorumlarına da devam edelim, tavsiye ediyor musunuz?
-
camripi nerde kaldı bu filmin yaa?
-
on numara olmuş walla demet akbağ hele çok fena filmde :F
izleyin derim sağlam espiriler falan güldürüyo walla :D