Eyvah Kızım Satanist Oldu...!
-
8.2.2004
mutlu yıllar türkiye :D
bu arkadaş haberi depo yapmış herhalde töbe töve
-
Kendilerine zarar verip anlamsız aşırılıklar yapanlar işin özenti kesimidir...Birde satanizmin din değilde felsefe olduğunu kavrayabilmiş zeki ve satanist normlarındaki insanlar vardır..kendilerini etiketlemeyen fakat satanizmin gereğini uygulayanlar...ki satanizmde şeytan ne tanrıdır ne ata ne de ilah dır...şeytan örnek alınan ve o yolda ilerleyerek şeytandan daha kötü olabilme ve tabiri caizse bir nevi nirvanaya ulaşma amacıdır..herkesn içinde ismi konulamamış birer satanizm vardır aslında...gerçek bir satanist tanımak istiyorsanız bu normların Richard Ramirez de olduğunu söyleyebilirim
-
evet bi dönem bunların yüzünden siyah tişört giyemez olmuştuk
-
kadına yazık + kızların gerizekalılığı bazı şeylerin farkına baştan varmaları lazımdı.Hem kendilerini hem ailerinini yakıyolar.Çok yazıkk..
-
Bir ara bizim burada olmuştu (Adana), Kurttepe Anadolu Lisesinde okuyan bir kız öğrenciydi. Yanlış hatırlamıyorsam ayın 13'ünde ölmüştü.
Satanistler çok manyaklar yahu. Mesela Marlin Manson'un (her ne ise) konserinde kutsal sayılan kitaplara ağır hakaretler yer alırmış.
Diğer tabir ile kitaplar havada uçuşur veya yakılır, yanlışım varsa affola.
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
türkiyede satanizm yok .. kalçanızdan element uydurmayın.. satanizmin hortladığı yıllar vardı kurban falan edilmişti hani. o zamanlar bile satanizmle alakası yoktu =) olayları biliyorum tam olarak.. kız davası sadece.. :) yazık gençlerimize.. böyle şeylere inanıyorlar falan
-----------------------------Ciddi anlamda satanistler var hacı, benim çevremde var en azından. Adamlar inançları uğruna her şeyi göze almışlar aslında, bazen takdir ettiğim bile oluyor. Ama iyi ama kötü.
-----------------------------baba o adamlara sorsan o satanizmin fırladığı dönemdeki abilerimizden ilham aldık derler. ama o adamların satanizmle alakası yok. intihar edenler satanizm yüzünden mi sanıyorsunuz ? hayır aile baskısı.. gazeteler trajını yükseltmek için bunu yaptı.. o tapan dediğin elemanlarda anca kız ortamı falan filan için tapıyorlardır. saf olarak tapamazlar ortaçağda değiliz.. bu inancı sürdürmek çok zordur.. basit bişey olsa inanırdım buna..
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
satanist olmaya çalışan kızlar iyidir,içerler sohbetleride iyidir.öle kıskançlıkları falan yoktu.zaten aklı başlarına geldiklerinde ya ne bok yediklerini anlamış olurlar,yada bok yolunda ölmüş olurlar.
-----------------------------Acayip ortamkar oluyorlar,aynen katılıyorum :)
-
:S çok dramatik .
-
F.ck Media
-
aile ilgilenmedi kızlar böyle oldu diye birşey yokk onca annesi babası olmayan kişi varr böylemii aksine hayata daha sıkı tutunuyorlarr..bence değişik ortam arama içine girmelerinden kaynaklanıyorr. değişik insanlar görmek hoşlarına gidiyorrr sonrada aileyi suçluyorlarr daha ne yapsınn kadınn çalışıp kocaman kızlara bakıyorr tmm sevgide önemlii ama sevgi yok diye böle olunmazz bence..