folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ezberlemek İçin İngilizce Kelimeler Gerek.

Ezberlemek İçin İngilizce Kelimeler Gerek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    herlocksholmes bunu yazdı

** konu disi **

bende de perfect tense ler ve modal lar zayif. gelistirmek ve akici olmak icin ne onerirsiniz?

Ingilizcenin resmi dil oldugu bir ofiste calisiyorum. Bu yazdiklarini bilmiyorum bile. Modal neymis diyede baktim. Dil bu sekilde kurallayarak ogrenilmio. Dili kullanarak ogreniosun

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paralar
    paralar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ingilizce insanlar neden öğrenemiyor bu güzelim ülkede.ingilizceyi yeni doğan bir çocuk gibi öğrenmeli insan.bunun içindir ki önce konuşmayı sonra yazmayı öğrenmelidir.HIZLI İNGİLİZCE KONUŞMA VE ÖĞRENME TEKNİKLERİ ni öğrenirsen sende ingilizceni ne kadar kolay bir dil olduğunu göreceksiniz.

AYDA 10.000 TL KAZANMA TEKNİKLERİNİ ÖĞREN http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_91585
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

www.memrise.com 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    toca
    toca's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Ben de bunu yazacaktım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek

Oxford 3000.

Oxford üniversitesinin ingilizce de en çok kullanlılan 3000 kelime listesini ezberle. her işini halledebiliyorsun.

Toplam Hit: 2572 Toplam Mesaj: 15
ingilizce i̇ngilizce kelime i̇ngilizce öğrenmek