Ezel De Yeni Oyuncu Süprizi!
-
ezel konusu itibariyle uzun soluklu bi dizi değil bana göre ilk başlarda izliyodum ama sonraları boka sarmaya başladı
-
mantıklı dusnumussun hocam ama yasadıgımız su zamanda sener senı ramız den 20 yas kucuk gostermek hıcte zor olmayacaktır :|
iş ona kalsaydı keske hoca :D
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------
ezel konusu itibariyle uzun soluklu bi dizi değil bana göre ilk başlarda izliyodum ama sonraları boka sarmaya başladı
-----------------------------2 sezon olarak hazırlandığı çok önceden biliniyor zaten. boka sardığını düşünmüyorum. her bölümde beni şaşırtır hala.
-
twilight_flame bunu yazdı:
adamgibi bunu yazdı:
oliWeR bunu yazdı:
ramiz dayı film icabı doğru karakter. doğru karakterin karşısına Şener Şen'i düşmanı olarak koymak saçma olacaktı zaten. bu saatten sonra Şener abiyi kötü karakterde görmek saçma olurdu. yaptığı son filmlere baktığınızda hep doğru karakter doğruluktan yana. o yüzden iyiki kabul etmemiş. haluk bilginer desen acaip bir adam her role yakışıyor. travestiyi bile oynasa yadırgamam. ama Şener abiye yakıştıramam.
-----------------------------ramızın dusmanının kötü karekter olacagını kım söledı hoca herkes intikam pesınde iyi insanlar ölünce onları öldürenler kötü insanmı oluyor
bence yalnıs mantıktasın tamam haluk bılgıner o role oturur ama ben hala şener şen den gecmıs degılım :|
-----------------------------Hocam Şener Şen'in olmasını herkes gibi bende isterdim ama Şener Şen'in o rolü alması dizide mantık hatasına neden olacaktı. Yanlış hatırlamıyorsam genç bir çocuk diye bahsediyordu bu düşmanından ramiz dayı hatta yanılmıyorsam 20 yıl genç diyordu. O nedenle yaş nedeniyle Şener Şen'in olması saçma olurdu.
Haluk Bilginer'in bu rolün üstesinden başarıyla geleceğine inanıyorum.
-----------------------------hocam tuncel kurtiz zaten ebesinin nikahı yaşında bi adam.
şener şenden 5 yaş büyük. 15 yılı da türlü türlü eklerlerdi. herneyse ancak yine de haluk bilginer çok güzel bir seçim. merakla bekliyoruz 2. sezonu
-
ne zaman basliyo ezel ?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
ne zaman basliyo ezel ?
-----------------------------13 eylül
-
adamgibi bunu yazdı:
şener şen diyorum başka bişey demıyorum eger şener şen o dızıye katılsaydı türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırırdı ezel
-----------------------------çektim çakıyı... açhtımmmmmm.. taktaktaktakkkk!!
-
püüüü o dizi izlenirmi ya
-
Prometheus bunu yazdı:
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
ne zaman basliyo ezel ?
-----------------------------13 eylül
-----------------------------eywallah hocam sagol