Ezel Dizisi Torrent İstek
-
Elimdeki torrent accountları yabancı olduğu için ezelin tüm bölümlerinin torrent ini bulamadım acaba üyeliğiniz olduğu sitelerden bi bakar mısınız eğer varsa yandex de olabilir :)
-
valla bende arıyordum leech ten indirdiydim torrentini.. indirme yaparken kesildi seedler kaldı sap gibi..
başka bir yerden buldum şimdi sitenin adını unuttum arena-tr olabilir.. bakalım seed var yalnız benim indirmem düşük olduğundan inmiyor başka bir modemden çekicem artık.. pansiyon modemi çok zayıf geliyor
istersen torrent dosyalarını göndereyim 2 part zaten
1 - 33
34- 71
zone tarafından 04/Eki/13 13:50 tarihinde düzenlenmiştir -
izleyeceğin en sağlam dizilerdendir şiddetle tavsiye ediyorum :=)
-
hocam torrentte seed sorunu falan olursa youtube idm ikilisiyle halledersin bu işi
-
zone bunu yazdı
valla bende arıyordum leech ten indirdiydim torrentini.. indirme yaparken kesildi seedler kaldı sap gibi..
başka bir yerden buldum şimdi sitenin adını unuttum arena-tr olabilir.. bakalım seed var yalnız benim indirmem düşük olduğundan inmiyor başka bir modemden çekicem artık.. pansiyon modemi çok zayıf geliyor
istersen torrent dosyalarını göndereyim 2 part zaten
1 - 33
34- 71
gönder hocam gönder bekliyorum :)
saybirs bunu yazdı
hocam torrentte seed sorunu falan olursa youtube idm ikilisiyle halledersin bu işi
hocam idm de bi sıkıntı var torrent ile halletmeye çalışıyorum :)
GUS tarafından 04/Eki/13 14:26 tarihinde düzenlenmiştir -
zamanın varsa youtube dan idm ile çekebilirsin.
-
http://www.yaygara.tv/ezel-izle-tum-bolumler_136.html
bende burdan takılıyorum, adamlar iyi iş yapmış youtube atmış hepsini
-
ben arkadaş için çekmiştim.
yandex'e atayım bari
edit: şimdilik şunları çeke koy:
ezZzEeL.1.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.2.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.3.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.4.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.5.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.6.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.7.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.8.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.9.BL.DVB.XviD.aviezZzEeL.10.BL.DVB.XviD.avi
YekteranBaymedir tarafından 04/Eki/13 21:58 tarihinde düzenlenmiştir
ezZzEeL.11.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.12.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.13.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.14.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.15.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.16.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.17.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.18.BL.DVB.XviD.avi
ezZzEeL.19.BL.DVB.XviD.avi -
Bende var hepsi 59,1 GB. Upload edecek hızda internetim yok, dvd'ye atsam en az 15 dvd eder hadi onu cebimden vereyim de kargoyu sen karşılarsın hocam. Harici gönder doldurayım ya da? Antalya'da isen bu kadar aksiyona hiç gerek kalmaz bu arada.
-
oldwolf bunu yazdı
Bende var hepsi 59,1 GB. Upload edecek hızda internetim yok, dvd'ye atsam en az 15 dvd eder hadi onu cebimden vereyim de kargoyu sen karşılarsın hocam. Harici gönder doldurayım ya da? Antalya'da isen bu kadar aksiyona hiç gerek kalmaz bu arada.
sağolasın hocam daft atıyor çekiyorum bende sıkıntı yok :)
-
çizik