Ezik Dişi Psikolojisi ..Yada Ezikliğin Ta Kendisi Olan Dişiler :)
-
Msn'ime biri ekledi ..bi dişi ..gerçi daha önceleri eklemişte ben yeni gördüm ..yeni ilgimi çekti ..ilgimi çeken nicki
..Nicki: YAKIŞIKLI ERKEKLERLE TANIŞMAK İSTİYORUM... bu sese kulak verin
..Kişisel iletisi: Ben meçhul kişiyim beni arayan zor bulur, bulan ise zor kaybeder...
biraz konuştum ..taşak geçtim falan :) ..sora dedim logu açayım ..birilerini eğlendirir belki :) ..gerçi logu açtıqtan sonra pek konuşmadım :) ..yani log öncesi yogh! ..ama logda dabişiler var ezikliği ıspat bazında bişiler
logu indirmek üçün: http://rapidshare.com/files/27853928/ezik_disinin_logu.rar
Adresi isteyen olursa ..yani stres atmak üçün, Adresi: angel_angel_cansu@hotmail.com , diğer biri de lady_t_u_a_n_a@hotmail.com ..ha bu arada muhabbet arasında ..msn'inde milyonlarca erkek kayıtlı olduğunu söledi :P ..sie çektim tabii ki :)
NoT: bunu öylesine vermek istedim ..yani bu topic konusu ezik dişi psikolojisi üstüne olsun .. <<) bu konuda paylaşım ve muhabbet sürsün ..verdiklerim yeşillik olarak kalsın :)
NoT2: Ezik olmadığını düşünen dişilere saygımız orospu olsun ..ama feminist dişiler msj atmasa güsel olur :)
-
Bu arkadas eziklikten ziyada biraz kaşara benziyor :)
-
lan yok milyon erkek olayı dogrudur hea kesın bak :d eminim acaip abazayık biz
-
ulan sese kulak verseydin ya :D niye daşak geciyon ver çoşkuyu hatuna :P
-
cansu ismini genelde travestiler kullanir :) dikkat et
tuana da bu tipde bir isimdir zannimca
-
La hangi yavşak onun adresini benim foruma verdiğimi söyledi :D ..Allahın motoru bana hem özel hayattan ..terbiye dersi verio ..hemde ..bi sürü erkek beni ekliyo ..napıcam ben bunlarla ..ayyY diye bi hoş olup ..götü kalkıyo :D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------cansu ismini genelde travestiler kullanir :) dikkat et
tuana da bu tipde bir isimdir zannimca
-----------------------------hocam doğru sölüyor, buluşursunuz felan prinç e gideyim derken bulgurdan olma :D
-
hay a.q ..beyler cansu ezik bişi loglara göre konuşun ..motor olsa gereq dedim sadece loga da bakarsanız ..sen nası motorsun falan dedim ..ve o şimdi ç.dışı ..verdiğim ikinci adresin onla alakası yogh ..kız sadece ezik ..aşırı motorluğu yogh ..gece vakitleri azıyo arada bi :D ..şu an o açık ..ona yüklenmişsiniz ..kız kişisel iletisine ../ya grup olarak sapıklık yapanlar bana mesaj atmasın gibisinden bişiler yazmış :D ..abartmayın a.q ..grup yapmayın tek tek zamanla davranın a.q :D ..cici kız dellenmiş a.q ..ama durup durup hava basıyo bana ..ayy bi sürü erkeği başıma bıraktın falan :D
-
gamzelim-x-@hotmail.com ; eğer cam.ı olmayan bi lezbiyen kız taklitini başarılı bi şekilde yapabilirseniz muz gibi soyarsınız : )
-
La olm Allahın kazmasını soyup ne sikim yiyek yurdum insanı ..tarikat müridi ..Salla a.q ..saşma-salak bi msjdı ..+ topic konusunun aslına hitap eden msjlar bekliyoruz :) ..topic amacından sapmasın
NoT gibi: >> NoT: bunu öylesine vermek istedim ..yani bu topic konusu ezik dişi psikolojisi üstüne olsun .. <<) bu konuda paylaşım ve muhabbet sürsün ..verdiklerim yeşillik olarak kalsın :)
-
Abi memlekette sapık kız çok ya... Sürüyle amk... Böylesini çağarcan şey etcen sonra ağzını burnunu dağıtcan! Bana kalsa direkt döverim. Çünkü o bnm zekeri hak edecek kadar haysiyetli değil... İnsandan az bişi zeka, haysiyet olur ya... yuh amk ya...