F Klavye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    okul ve tüm devlet dairelerinde f klavye var
    bi bok yazamıom masa basında 'k nerde lan,t harfi yok a.q, c harfini bulana cikolata' die ömrüm geciodu

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Q klavye kullaniyorum..Fena da sayilmam yazi yazarken..Ama hem F hem de Q iyi derece de kullanmak isterdim..Mecbur kalirsam da öğrenirim tabi ki..Ama cok mal bir durum..Isteyen istedigi klavyeyi kullanmali bence..Adamin eli Q ya yatkinsa getirir Q ile yazar istedigini,kasmanin,zorlamanin ne alakasi var..(Devlet daireleri icin konusuyorum..)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    Teknoloji çağı çocuğu olarak bakmadan Q klavye yazabiliyorum o yüzden devlet dairesine gittiğim zamanda hiç zorlanmadan F yazıyorum nasıl olacak diyenler varsa basit birşey :D zaten artık yeni xp lerde dil çubuğu diye çıkıyor eğer oda yoksa bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum

DEnetim Masası > Bölge ve dil seçenekler oradan da 2. TAB ordan da yukardaki buton :D zaten sağda ekle die bişi vardır oradan da Q klvye ekleyip istediğinizi yapabilirsiniz eğer Policy ile kısıtlandıysanız yani Denetim Masasına giremiyorsanız bir arkadaş registryi kıran bi boot cd si vermişti aratın onu cd ye yazın olsun bitsin eğer ADmin şifresi işe yaramıyorsa güvenli kipte açın ki xp için güvenli kip basit birşeydir F5 tuşu ile güvenli kipte açıp ADministrator hesabından girip ONu aktif edebilirsiniz :) BUnu içinde

bi ara yazacam sonra belki döküman haline getiririz

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    f klavye 10 parmak kullanabılıyorum
    q klavye hatırı sayılır bır hız yapabılıyorum ( en azından harflerın yerlerını aramıyorum ama hala i ve ü leri basmamakta neden direniyorsun diyecek olanlar vardır benim tarzımda bu arkadaş alla alla :):) bide ş leri ve ğ leri basmam pek ha bide ç leri bide ö leri (geriye ne kaldı aamk.))

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    valla klavye ayırmam alayını kullanırım takır takır (:

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
Toplam Hit: 6035 Toplam Mesaj: 16