folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder F16ları Uçuracak Pilot Kaldı Mı 3 Günde 30 Pilot İstifası

F16ları Uçuracak Pilot Kaldı Mı 3 Günde 30 Pilot İstifası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

Akp işine gelmeyenleri atmışmış. Adamlar terör örgütü kurmakla suçlanıyor kardeşim, general bu herifler. Kolay mı bu ? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ayrıca yargı ve yürütme kanalları birbirine karışamaz.

Şu 10 yıllık Akp döneminde Türkiye'nin geldiği uluslararası gücü fark etmeyenlere sözüm yok. Türk eğitim sisteminin propagandatik eğitiminin sonuçları. Tabulaştırılmış, ulusallaştırılmış, kültürsüz, kitap yüklü cahil eşşekler ordusu ne olacak bilmiyorum.

Ben bir Türk Vatandaşı olarak yakın TC tarihi boyunca şu 10 yıllık AKP sürecinde ki gelişmeyi hiç bir yerde görmüyorum. Hükümet AB, ABD, Afrika, İslam Coğrafyası, Türk Ülkeleri, BRİÇ ülkeleri vs. heryerde inanılmaz ilerleme kaydeden anlaşmalar, vize uygulamaları vs. yapıyor. Askeri alanda ilk kez ABD bağımlılığını kaldırıyor, tüm dünyanın oyununa gelmeyerek Suriye'ye girmiyor ve girmediği gibi binlerce insanı o zulümden kurtarıyor, İslam dünyasının istisnasız liderliğini oynuyor, bugün AB'ye sizin bize ihtiyacınız var diyor, cari açık azalıyor, kamu borçlanması sıfırlanıyor, devlet dış borcu bitiriliyor, IMF ye 5 milyar dolar borç veriliyor, sağlık sektörünü geliştiriyor, ülkenin her yanını çift yolla örüyor vs. vs.

Kardeşim silkeleninde gerçekleri görün. Mavra atmayın. Bu adamlar içerdeyse vardır bir sebebi, kral mı bu adamda sikinin keyfine göre içeri adam alabiliyor ? 

Senin gözün pastel boyayla boyanmış mk.

Akp nin iyi yaptığı şeyler dışıda bir çokta kötü yaptığı şey bulunmakta  işte 1-2 iyiye geri kalanını gömüyorlar.

Unutma bir savaşı kazanan kahraman kaybedenler vatanhainidir taraflar kim olursa olsun ,işte generallere yapılan muamelede bu.

Eğitim sisteminin içini iyice boşalttılar , düz mantık öğrenciler yetişiyor , cumhuriyeti sevmek sormak sorgulamak yerine daha tutucu daha 

örümcek kafalı bir nesil yetiştiriyor akp yani kendi önünü açıyor ileriye yatırım yapıyor ki bundada hem haklı hem başarılı sende olsan aynısını 

yapardın. Ülkemiz biz yükselişte evet ama vergilerde bir tarafımıza giriyor sürekli farkındamısın ? Zenginleşmemiz gerekirken olduğumuz yerde

sayıyoruz demekki bu para başkalarının cebine giriyor.

Kral değil , kadrolaşmış bir hükümdar var başta bağımsız yargı diye millet kendini boşuna mı kesiyor boşuna mı bağırıyor yıllardır.? Erdoğan

ne isterse hem siyasi hem askeri hemde yargıda o oluyor. Sen aç gözlerinide etrafını gör.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Akp işine gelmeyenleri atmışmış. Adamlar terör örgütü kurmakla suçlanıyor kardeşim, general bu herifler. Kolay mı bu ? Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ayrıca yargı ve yürütme kanalları birbirine karışamaz.

Şu 10 yıllık Akp döneminde Türkiye'nin geldiği uluslararası gücü fark etmeyenlere sözüm yok. Türk eğitim sisteminin propagandatik eğitiminin sonuçları. Tabulaştırılmış, ulusallaştırılmış, kültürsüz, kitap yüklü cahil eşşekler ordusu ne olacak bilmiyorum.

Ben bir Türk Vatandaşı olarak yakın TC tarihi boyunca şu 10 yıllık AKP sürecinde ki gelişmeyi hiç bir yerde görmüyorum. Hükümet AB, ABD, Afrika, İslam Coğrafyası, Türk Ülkeleri, BRİÇ ülkeleri vs. heryerde inanılmaz ilerleme kaydeden anlaşmalar, vize uygulamaları vs. yapıyor. Askeri alanda ilk kez ABD bağımlılığını kaldırıyor, tüm dünyanın oyununa gelmeyerek Suriye'ye girmiyor ve girmediği gibi binlerce insanı o zulümden kurtarıyor, İslam dünyasının istisnasız liderliğini oynuyor, bugün AB'ye sizin bize ihtiyacınız var diyor, cari açık azalıyor, kamu borçlanması sıfırlanıyor, devlet dış borcu bitiriliyor, IMF ye 5 milyar dolar borç veriliyor, sağlık sektörünü geliştiriyor, ülkenin her yanını çift yolla örüyor vs. vs.

Kardeşim silkeleninde gerçekleri görün. Mavra atmayın. Bu adamlar içerdeyse vardır bir sebebi, kral mı bu adamda sikinin keyfine göre içeri adam alabiliyor ? 

10 saniye google araması : 

http://www.odatv.com/n.php?n=imfye-borc-veriyoruz-efsanesi-nasil-yaratildi--2306121200 

Yahu kardeşim vermiş, isterse verirmiş arasında ne fark var ? Bu adamlar bu ülkeyi aldıklarında bizim bakanlarımız İMF'nin kapısına gider borç almak için dilenir, sonrasında İMF bunları şutlardı. Şimdi orda sayılan 10 dünya liderinden biri haline gelmişsin ki böyle bir tahattütde bulunabiliyorsun. Anlamıyorum, neden özel sektör borcu devlet borcuymuş gibi lanse ediliyor. Devlet tahvil çıkartıyormuş, %50 oranına kadar kaldıraç etkisi için borçlanma ekonomik olarak mantıklıdır. Akp bunu en aşşağı 10 yıllık tahvillerle yapıyor riski yayıyor.

Kaç yaşındasın bilmiyorum. Bundan 10 sene önce birisi gelip 2023 vizyonu, 2013 vizyonu misyonu gibi şeyler söyleyemezdi. Bu adam diyor ki 2023 de süper güç Türkiye. Sikinin keyfine mi konuşuyor ? 

Onu bunu geçin, 70 milyonun yarısı istisnasız bu adamları istiyor.  Geri kalanlar ise kendi içerisinde bölünmüş. 

Özelleştirme yapıyormuş. Allah aşkına devletin tüpçülükle, elektrikçilikle, odunculukla, biletçilikle ne işi var ? Nerede sosyal devlet ? Bu fon kaynakları çok iyi değerlendiriliyor. Köprü ihalesinden verim alınmadığı için iptal edildi, yeniden açılacak. 

Onuda geçin bugün bu adam PKK'yı bitirebilme konusunda ilk somut adımı atıyor. Apo denen şerefsizi kullanmaya çalışıyor. Koz yapıyor apoyu. 

Bugün birisi gelip bana burda desin, şu parti Akp'den daha iyi oluşum içerisindedir, Akp kadar etkin beyin takımı vardır, lideride RTE kadar başarılıdır diye. Bende güleyim bi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Senin gözün pastel boyayla boyanmış mk.

Akp nin iyi yaptığı şeyler dışıda bir çokta kötü yaptığı şey bulunmakta  işte 1-2 iyiye geri kalanını gömüyorlar.

Unutma bir savaşı kazanan kahraman kaybedenler vatanhainidir taraflar kim olursa olsun ,işte generallere yapılan muamelede bu.

Eğitim sisteminin içini iyice boşalttılar , düz mantık öğrenciler yetişiyor , cumhuriyeti sevmek sormak sorgulamak yerine daha tutucu daha 

örümcek kafalı bir nesil yetiştiriyor akp yani kendi önünü açıyor ileriye yatırım yapıyor ki bundada hem haklı hem başarılı sende olsan aynısını 

yapardın. Ülkemiz biz yükselişte evet ama vergilerde bir tarafımıza giriyor sürekli farkındamısın ? Zenginleşmemiz gerekirken olduğumuz yerde

sayıyoruz demekki bu para başkalarının cebine giriyor.

Kral değil , kadrolaşmış bir hükümdar var başta bağımsız yargı diye millet kendini boşuna mı kesiyor boşuna mı bağırıyor yıllardır.? Erdoğan

ne isterse hem siyasi hem askeri hemde yargıda o oluyor. Sen aç gözlerinide etrafını gör.

Bundan 10 sene önce sokakta Bmw, mercedes görmek çok nadirdi. Bugün 5 arabadan birisi Mercedes yada Bmw yada Audi yada Diğer lüx araçlardan. Bundan 10 sence öncede babam memurdu, bugünde memur. Biz o zamanlar haftada 2 kere et yiyebilirdik. Şimdi haftada 2 kere kırmızı et, 2 kere tavuk yada balık yiyoruz. Bundan 10 sene önce babamın bana çikolata alacak parası yoktu, bugün babam beni özel üniversitede okutuyor. Bundan 10 sene önce televizyonların açılış haberi enflasyon yine arttıydı, bugün enflasyon artamıyor çünkü Merkez Bankası sıkı para politikası uyguluyor. Merkez Bankası başkanı dünyanın ilk 5 Merkez Bankası başkanı olarak gösteriliyor. Avrupa ve ABD mali çalkantılarla uğraşırken zamanında uygulanmış finansal regulasyonlar bu dönemlerde etkilerini gösteriyor ve Türkiye bu krizden etkilenmiyor. İstikrarlı bir şekilde büyüme kaydediliyor. 145 milyar $ olarak alınan GSMH bugün Neredeyse 1 Trilyon $'a çıkıyor. Kişi başı milli gekir 7 bin dolardan 15 bin dolara çıkıyor. Bu adam gelmiş bana bize yansımıyor diyor. Bana yansıyor kardeşim. Sen kendine ve ailene yansıtamıyorsan ben napayım ?

Eğitim köreliyormuş, örümcek beyinli oluyormuş çocuklar. 4.5 milyar $ a bebelere tablet alan eğitimin çokda köreldiğini sanmıyorum. Ancak KPSS alanında ki sorunun çözülmemiş olması ve sanıyorum bugünlerde bu konuda çalışmalar yapıldığını biliyorsundur. 

Hem siyasi, hem yargıda RTE oluyormuş. Unuttuğunuz birşey var arkadaş, öyle olmuyorda hadi oldu varsayalım, bu adamların orada olmasını memleketteki 2 kişiden 1 i istiyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

Ben senin kör gözüne, itiniyetine söveyim ..

https://twitter.com/pisikleeet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ates olmayan yerden duman cikmazmis.

Simdi bi laf diyecem ama ustune alinma.

Diyelimki mahallede, 10 kisi falanin kiz kardesi orospuluk yapiyor dediler. O zaman ne yapacan? Sonucta ates olmayan yerden duman cikmaz degilmi...

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

Hem siyasi, hem yargıda RTE oluyormuş. Unuttuğunuz birşey var arkadaş, öyle olmuyorda hadi oldu varsayalım, bu adamların orada olmasını memleketteki 2 kişiden 1 i istiyor. 

Memlekette kör göz çok. köylerde ve kasabalarda da kömüre ihtiyacı olan da çok. seçim vakitlerin de tatile ihtiyacı olan da çok.

zaten iktidar olan bir partinin, ikinci seçimi yaptığında normal seçim yüzdesinin %50 fazlasını alması her zaman normaldir.

Dışarıya çıktığında sorsan her 2 kişiye, 1i oy verdim ama başka aday olmadığından diyor. Sandığının aksine "Ben tayyipi seviyorum" demiyor.

Zaten halkı aç ya da borç içinde olan bir memlekette seçim sonucunu, tartışmanın içinde söylemek doğru olmaz. Hepimiz biliyoruz ki bugün tayyipi indirseler, yarın kimse sokağa çıkıpta bunun protestosunu yapmaz...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Peki bişi demedim sayın. :/ 

10 kişinin arasında 9 deli varsa, 1 akıllıya deli derlermiş.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bişey olmaz amerikadan ithal alırız yada imamhatiplilere uçmayı öğretiriz bir sağa bir sola geçerler görev tamam.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

http://www.odatv.com/n.php?n=imfye-borc-veriyoruz-efsanesi-nasil-yaratildi--2306121200 

ateş olmayan yere benzini dökersin cayır cayır yakarsın duman da çıkar koku da çıkar. ülke geliştiyse biz gerizekalıyız, pilotlar aptal, deniz kuvvetlerindekiler eşek. bir siz akıllısınız bir siz vatanseversiz amk.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Yahu kardeşim vermiş, isterse verirmiş arasında ne fark var ? Bu adamlar bu ülkeyi aldıklarında bizim bakanlarımız İMF'nin kapısına gider borç almak için dilenir, sonrasında İMF bunları şutlardı. Şimdi orda sayılan 10 dünya liderinden biri haline gelmişsin ki böyle bir tahattütde bulunabiliyorsun. Anlamıyorum, neden özel sektör borcu devlet borcuymuş gibi lanse ediliyor. Devlet tahvil çıkartıyormuş, %50 oranına kadar kaldıraç etkisi için borçlanma ekonomik olarak mantıklıdır. Akp bunu en aşşağı 10 yıllık tahvillerle yapıyor riski yayıyor.

Kaç yaşındasın bilmiyorum. Bundan 10 sene önce birisi gelip 2023 vizyonu, 2013 vizyonu misyonu gibi şeyler söyleyemezdi. Bu adam diyor ki 2023 de süper güç Türkiye. Sikinin keyfine mi konuşuyor ? 

Onu bunu geçin, 70 milyonun yarısı istisnasız bu adamları istiyor.  Geri kalanlar ise kendi içerisinde bölünmüş. 

Özelleştirme yapıyormuş. Allah aşkına devletin tüpçülükle, elektrikçilikle, odunculukla, biletçilikle ne işi var ? Nerede sosyal devlet ? Bu fon kaynakları çok iyi değerlendiriliyor. Köprü ihalesinden verim alınmadığı için iptal edildi, yeniden açılacak. 

Onuda geçin bugün bu adam PKK'yı bitirebilme konusunda ilk somut adımı atıyor. Apo denen şerefsizi kullanmaya çalışıyor. Koz yapıyor apoyu. 

Bugün birisi gelip bana burda desin, şu parti Akp'den daha iyi oluşum içerisindedir, Akp kadar etkin beyin takımı vardır, lideride RTE kadar başarılıdır diye. Bende güleyim bi.

Bu neyin kafası la?

Siz ve sizin gibilere müstehak bu.  Yiyecek kuru ekmeği bulamayacak duruma geliriz de kafanıza dank eder. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 4637 Toplam Mesaj: 33