Faça İzi
-
şöyle kocaman bir dövme iş görür.
-
bence git doktora yapabildiği kadar düzeltsin tamamen düzelmez illakide yapabildiği kadar birşeyler olsun üstünede gidersin güzel bir dövme yapdırırsın paraya kıyıp takılırsın babalar gibi :D
-
dövme ile yara izlerinin kapandığını düşünenler harbiden kendini kandırıyor. kaç arkadaşımda, kaç kişide gördüm tak anında anlaşılıyor, kesilen yer.
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------dövme ile yara izlerinin kapandığını düşünenler harbiden kendini kandırıyor. kaç arkadaşımda, kaç kişide gördüm tak anında anlaşılıyor, kesilen yer.
-----------------------------ozaman temiz çözüm kolunu kestirsin komple değilmi :D sakat maaşıda alır hem
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------dövme ile yara izlerinin kapandığını düşünenler harbiden kendini kandırıyor. kaç arkadaşımda, kaç kişide gördüm tak anında anlaşılıyor, kesilen yer.
-----------------------------ozaman temiz çözüm kolunu kestirsin komple değilmi :D sakat maaşıda alır hem
-----------------------------koluna faça atan kafa onuda yapabilir hocam (aşağılamak için demedim espri olsun diye). Hocam ama gerçek bu. İlgiyi koldaki façadan uzaklaştırmaya çalışırken dövme ile daha fazla ilgiyi o bölgeye çekiyorlar. o yüzden öyle dedim.
-
o kadar paraya ne gerek var en babası dövme ile kapatmak bu dövmede façalar saçın dalgalanması gibi olmuş fena
http://www.youtube.com/watch?v=LnXzV6ZBv74&feature=player_embedded -
cok zor bi ameliyati yok sadece iki taraflı kesillip arada kalan ve goze hos gelmeyen kısım çıkartılıyor ve tekrardan uclar birlestiriliyor sadece bi cizgi gibibirsey kalır deneyimli ellerde olursa tabi..