Face Arkadaslık
-
Arkadaşlar facebookta gönderdiğim tüm arkadaslık isteklerini yani ' bekleyen talepleri' nerde görebilirim? hepsini yok etmek istiyorum.Hesap ayarları arkadaşları düzenle dedim hiç birinde arkadaşlık isteği beklemede yazmıyor ?nerden bakabilirim
-
hacı tek tek profillerine girmen lazım sağ tarafta çarpı işareti var oradan iptal ediyorsun
-
yapma be:/
-
kimlere istek gönderdiğimin listesi olması lazm :S ??
-
oradan göremezsin.ordakiler isteğini kabul edenler.yada seni ekleyenler.bende aramaktayım orayı.takipteyim.
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
oradan göremezsin.ordakiler isteğini kabul edenler.yada seni ekleyenler.bende aramaktayım orayı.takipteyim.
arkadaslık istegi beklemede yazıyo hocam :S listene girince eklediklerini. yoksa bekleyen isteğim mi yok ? -
xdabbex bunu yazdı:
obie bunu yazdı:
arkadaslık istegi beklemede yazıyo hocam :S listene girince eklediklerini. yoksa bekleyen isteğim mi yok ?
-----------------------------demek istediğim hesap ayarları-arkadaşlarını düzenle dediğinde o sayfadaki arkadaşlarının hiçbirisinde 'arkadaşlık isteği beklemede' yazmaz.
-
-
http://userscripts.org/scripts/show/58852
Unfriend Finder
chrome'da.
-
En azından şöyle deneyebilirsin :
Hesap - Arkadaşlarımı Düzenle
-
bide birine arkadaslık isteği attım o kişi 1 aydır cevap vermemiş mi yoksa kabul etmemiş mi bilmiyorum.Profil fotosu falan değişiyor ama onun profile girince çarpıya basınca arkadaslık isteğimide geri çekebiliyorum :S