Face Phishing Uyarı !
-
Selam müridler az önce bir mail geldi . Resimde görürsünüz ne olduğunu . Facebok ekibi diyor sitede direkt facebookun ta kendisi . Jetonum düşmedi . phishing olduğunu geç anladım . Hesabıma bağlandılar hemen .
Amacım sizi uyarmaktı düşmeyin böyle tuzaklara . Mesajı silin açmayın hiç
Pokerdeki 10m havaya uçtu

-
profosyonelce bir tuzak :)
-
off off hesabım kapatıldı :( mesajlaştığım bağlantı kurduğum kişiler vardı :S faceboka mail attım kaçkez olumlu yada olumsuz cevap bile vermiyor :S
-
-
sağlam hazırlanmış :)
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
iyi yapmış çok kek düşer
http://www.kokoin.com/uye/red/red.php
ama çalışmıyor sanırım :P
-----------------------------
Çalışmıyor evet . Kek dedin bana -
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
iyi yapmış çok kek düşer
http://www.kokoin.com/uye/red/red.php
ama çalışmıyor sanırım :P
-----------------------------
Çalışmıyor evet . Kek dedin bana
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-41-Adet-Guncel-Fake-Ve-Formmail-Icerde-100854/
O sitenin sahibi bi aralar burda takılıyodu.. Fake Mail servisi verip para kazanma peşindeydi :D
-
güzel yazmış bi anlık dalgınlığa bakar :)
-
hımm . neyseki şifreleri zamanında değiştik.gercekten uzmanca hazırlanmış yok böyle bişe
-
adam resmen konumu çalmış :|
http://www.kokoin.com/join/index.php/topic,1897.0.html
benim açtığım konu
http://www.tahribat.com/Forum-15-Tane-Facebook-Admini-114620/1/15
konuların açılma tarihine dikkat :|
burdada tahribattan bir görüntü var
http://www.kokoin.com/join/index.php/topic,1700.0.html
-
bu facebook uygulaması şeklinde nasıl yapyorlar acaba 50 tl miymiş neymiş ücretliymiş bu kokoinde bedavaya bulamazmıyız fakeyi uygulama yapmayı
