Facebook - Etkinlik"Ne Hasta Oldu. < Bilene Veya Bildirene Yüzbin Lira Veriyorum
-
Kimseler bilmiyormu löe? :W
-
pesimist_98 bunu yazdı:
-----------------------------
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------pesimist_98 bunu yazdı:
face ye inanırsanız yandınız :) 5 dk önce çektiğim foto :) http://img213.imageshack.us/img213/6042/adszpwn.png
-----------------------------sen su serdag'ın linkini koy :D
site hakkında yardım edersen sana serdagı alırım :)
-----------------------------hangi site serdag için gogıl hecklenir :D
-
Açıklıyorum arkadaşlar..
Ödeme olayını sonra konusuruz önemli değil yüz bin iki yüz bin..
Eskiden Facebook kullanıcıları Facebook'u Türkçe'ye çevirebiliyordu. Yani çeviri grubuna katılıp aynı Google translateye çeviri önerir gibi facebooka da çeviri yapılıyordu. o zamanlar facebook Türkiye'ye önem vermediğinden daha Türkçe çevirisi Facebook tarafından yapılmamıstı. Doğan grubu daha Facebook'u her gün reklam etmiyordu kendi televizyon kanallarında.. bu kadar cok kullanılmıyordu haliyle..
mesela A kişisi,B kişisi,C kişisi ve hayatta hiç bir amacı olmayan bir kaç dengesiz daha bu grupta! gibi çeviriler görmeniz hala mümkün. Tabi ki Facebook grubunun kendi çevirisini kullanmazsanız.Makara olsun diye yapılmış şeyler.
not olarak söyliyim : Ben Facebook kullanmadım kullanmıyorum.Kullanmanızı da istemiyorum ama madem sordunuz söyleyelim..
-
Oooo hoca büyüksün.. eski diyosun.. eski demi kaldı yani şuan yapılamaz ha ? :/ eyw tekrar
-
Stunz bunu yazdı:
Oooo hoca büyüksün.. eski diyosun.. eski demi kaldı yani şuan yapılamaz ha ? :/ eyw tekrar
-----------------------------yok da versene 100.000 TL mi.. bütün borçlarımı bu paraya göre ayarladım.. pm at banka bilgilerini gönderiyim.
-
100 binlira espirisini anlamayanlar videoyu izlesin :D
-
bana ne kardeşim ben paramı isterim :D:D neyse beyler hadi görüsürük
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Açıklıyorum arkadaşlar..
Ödeme olayını sonra konusuruz önemli değil yüz bin iki yüz bin..
Eskiden Facebook kullanıcıları Facebook'u Türkçe'ye çevirebiliyordu. Yani çeviri grubuna katılıp aynı Google translateye çeviri önerir gibi facebooka da çeviri yapılıyordu. o zamanlar facebook Türkiye'ye önem vermediğinden daha Türkçe çevirisi Facebook tarafından yapılmamıstı. Doğan grubu daha Facebook'u her gün reklam etmiyordu kendi televizyon kanallarında.. bu kadar cok kullanılmıyordu haliyle..
mesela A kişisi,B kişisi,C kişisi ve hayatta hiç bir amacı olmayan bir kaç dengesiz daha bu grupta! gibi çeviriler görmeniz hala mümkün. Tabi ki Facebook grubunun kendi çevirisini kullanmazsanız.Makara olsun diye yapılmış şeyler.
not olarak söyliyim : Ben Facebook kullanmadım kullanmıyorum.Kullanmanızı da istemiyorum ama madem sordunuz söyleyelim..
-----------------------------ilk sayfada yazmıstım aynısını..
-
doktor yazıyodur o boş alanda :|
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------ilk sayfada yazmıstım aynısını..
-----------------------------hee ben de daha geniş acıklama yaptım ki daha iyi anlasılsın ..