Facebook - Izinsiz Mesaj Gonderme
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
tahref156 bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
mesaj gönderilecek kişi istemiyorsa ne diye mesaj gönderiyorsun ki anlamadım gitti madem mesaj göndereceksin arkadaş ekle tanıyorsa seni ekler istediğin kadar mesaj atarsın. bırakın saçma işleri hacı yha el alemi ne rahatsız ediyorsun
Arkadaş olarak eklemesi ve mesaj gönderimi kapalı.Ayrıca burda bir soru sordum lütfen bilenler cevap atsın.Kalp kırmayı sevmem lütfen.
Amacımda rahatsız etmek felan değil.
İyi akşamlar.
-----------------------------bizde kalp kırmayı sevmeyiz ortağım ama anlaşılan o ki kalbini kırmışız ...
Yok, kırılmadım :)
-----------------------------umarım aradığını bulursun ne diyim :) fakat kötü bir niyetin varsa hemen cay :))))
-
tahref156 bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
mesaj gönderilecek kişi istemiyorsa ne diye mesaj gönderiyorsun ki anlamadım gitti madem mesaj göndereceksin arkadaş ekle tanıyorsa seni ekler istediğin kadar mesaj atarsın. bırakın saçma işleri hacı yha el alemi ne rahatsız ediyorsun
Arkadaş olarak eklemesi ve mesaj gönderimi kapalı.Ayrıca burda bir soru sordum lütfen bilenler cevap atsın.Kalp kırmayı sevmem lütfen.
Amacımda rahatsız etmek felan değil.
İyi akşamlar.
-----------------------------bizde kalp kırmayı sevmeyiz ortağım ama anlaşılan o ki kalbini kırmışız ...
Yok, kırılmadım :)
-----------------------------umarım aradığını bulursun ne diyim :) fakat kötü bir niyetin varsa hemen cay :))))
Yok yok kötü niyetim yok.. Bu kişiyi tanıyorum.Mesaj atıp beni eklemesini isteyeceğim ama kapalı herşeyi.. Arkadaş herşeyini kapatıcaksın niye hesap açıyorsun :D -
Bilen varsa söylesin bence konuyu dağıtmaya gerek yok . Bana kalırsa fake üyelik işini görebilir senin
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
sonuna kadar katılıyorum sana
kendine yapılsa hoşuna gider miydi diye düşünmek lazım önce
-----------------------------valla süper olurdu hee yasakladığım halde mesaj atmaları :D
-
fivestar bunu yazdı:
Bilen varsa söylesin bence konuyu dağıtmaya gerek yok . Bana kalırsa fake üyelik işini görebilir senin
Fake üyelik derken ? Ayrı bir hesap açarak mı ? :)
Ayrı bir hesap açsam ne olur.. Adamın mesaj gönderimi ve ekleme talebi kapalı :) -
Uzun zamandir aradigim bir ilkokul arkadasimin facebook adresini buldum ama ne yazikki arkadaslik istegi ve msj atma kapali..Ne yapipta kendisiyle iletisime gecebilirim fikri olan varmi?
-
arkadaş isteği kapalı diye bi durum şöyle var
ya herkeseçe görülür yada ortak arkadaşlara görülür.
ilkokul arkadaşınla ortak arkadaşın yokmu diyebi davarlık yapacağım ama arkadaş listesinide kapatmışsa bilemem.
tahmini kişilere sor bakalım.
-
formaldehit bunu yazdı:
arkadaş isteği kapalı diye bi durum şöyle var
ya herkeseçe görülür yada ortak arkadaşlara görülür.
ilkokul arkadaşınla ortak arkadaşın yokmu diyebi davarlık yapacağım ama arkadaş listesinide kapatmışsa bilemem.
tahmini kişilere sor bakalım.
Ortak Arkadaşım bir tane var. Ama bu arkadaş gizlilikle çok haşır neşir olmuş :)) Herşeyi kapalı :):) -
ya kız bu yada dürzü bi herif :D
şükret benim gibi engelli olup fake hesaplarla uğraşmıyon hehe :D
ortak arkadaşla irtibata geçmekten başka çaren yok :)
-
formaldehit bunu yazdı:
ya kız bu yada dürzü bi herif :D
şükret benim gibi engelli olup fake hesaplarla uğraşmıyon hehe :D
ortak arkadaşla irtibata geçmekten başka çaren yok :)
Başlarım yaa.. Benim gibi sorunu olan bir sürü millet var. :) Güzel güzel yazıyorlar birileride biliyorsa güzel güzel yazar :):) Uygularız.