Facebook 100$Lık Kupon Kodu 15Tl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    beyler facebook kupon isteyenler el kaldırsın? 100$kupon kodu vercem istediğin gibi kullan... fiyat 15tl sınır yok istediğiniz kadar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Tbt de de herşey para ya döndü walla kimse hayrına iş göstermez oldu.Herkes bir şeyler satma derdin de.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    kuponu kullanırken cc vermek zorunlumu facebok'a?

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Hoca bu kopn nedır ya valla hıc bılmıyorum.İng ıken face vardı .Sımdıde arkadasların ısrar etmesı uzerıne kırmadı tekrar actım üyeliğimi.

Birde paralı üyelik filan varmı hıc bılgım yok hoca aydınlatırsanız yada.AYdınlatıcı lın k verırsenız cok sevınırım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca bu kopn nedır ya valla hıc bılmıyorum.İng ıken face vardı .Sımdıde arkadasların ısrar etmesı uzerıne kırmadı tekrar actım üyeliğimi.

Birde paralı üyelik filan varmı hıc bılgım yok hoca aydınlatırsanız yada.AYdınlatıcı lın k verırsenız cok sevınırım 

yanlardareklam varya onlar için kullanılıo

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

of ya bi sieyin abi yeter ha.

ilkde bedava adsense leri satmaya çalıstı bazı çömezler şimdide facebook kuponları yahu gidin siteden allah aşkınıza tüküreyim sizin müridliginize be.

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

:) bedava facebook kuponu bulan varmı? bulan varsa banada gelsin... git bedava face kuponu bul sonra gel konuş.. AMA KUPON KODU DİYORUM ŞU VİSANIN KAMPANSAYISINI DEĞL.. O KAMPANYA İLE KOD DEĞİL HESABINA OTOMATİK YÜKLENİYOR.. YANİ O HESABI KULLANACAKSIN. BEN SANA KUPON KODU VERİYORUM DİREKT GİT NERE YÜKLERSEN YÜKLE.... bence ara sıra tbt den dışarıya ıkın bi bakın neler oluyo dışarıda... ben sizin iin açtım bu konuyu çokta s.... benim müşterilerim var zaten 5 tane büyütücü bilmem ne satan adam var haftalık 1000$ kişi başı kupon satıyom zaten çarpın dörtle? bu bana yetiyo.. burdada lazım olan varsa die açtık konuyu allahım yaa.. çok komiksiniz :-)

EDİT: DALGA GEÇEN AHMAKLARA UFAK Bİ AÇIKLAMA

:) arkadaşlar hepini tekrardan öpüyorum.. konuyu açtığımda ciddiydim.. aylık 1000$ kupon sattığımda bana kalan paranet olarak 100$ sizce? kafanız hiçmi çalışmıyor sizin ya.. küçük bi hesap yapın.. benim bu kuponu teğmi,n edişim zaten 10,5 tl

Teğmin ettiğim fiyatı açıklıyorum 10,5 tl

sattığım fiyat: 15 tl

haftalık sattığım kupon 4000$ (ama kupon diyorum, kazanç değil..)

haftalık 4000$ kuponu 100$ lık paketlerle satıyordum yani haftada 40 adet kupon satıyorum (100$ lık)

alış fiyatım - satış fiyatım= 15 tl - 10,5 tl = 4,5 tl kazanç! 

40 adet haftalık sattığımı göre bu ne yapar=? 40x4,5= 180tl

yani ben haftalık 4000$ lık kupon sattığımda benim kazancım 180tl oluyor ve bu çokmu? ki artık merak etmeyin kazanmıyorum bu 180tl yi.. adamlarla anlaşmam bitti.. kupon felanda satmıyorum artık..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uAemre
    uAemre's avatar
    Erkek

çarptık 4le.

4bin dolar etti.

seninde işin gücün yok 4bin doları aldığın halde forumlarda lak lak yapıyon öylemi.

bi git ya =)

god is wearing black.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

uAemre bunu yazdı:

çarptık 4le.

4bin dolar etti.

seninde işin gücün yok 4bin doları aldığın halde forumlarda lak lak yapıyon öylemi.

bi git ya =)

+1

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

uAemre bunu yazdı:

çarptık 4le.

4bin dolar etti.

bi git ya =)

burası sıradan bi forum değil bu 1

o adam 2yıla yakındır bu sitede takılıyor bilmiyorsan konuşma bu 2

adam ayda 100bin dolar bile kazansa ister konu acar bedevaya satar ister para ile 

satmak için açar konunun saçma olup olmadığı sizi(allura dahil) ilgilendirmez bu 3

hem adam 4bin kazanıyorsa fazlasını kazanamaz mı belki herif 10bin istiyor ayda sanane

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı:

uAemre bunu yazdı:

çarptık 4le.

4bin dolar etti.

bi git ya =)

burası sıradan bi forum değil bu 1

o adam 2yıla yakındır bu sitede takılıyor bilmiyorsan konuşma bu 2

adam ayda 100bin dolar bile kazansa ister konu acar bedevaya satar ister para ile 

satmak için açar konunun saçma olup olmadığı sizi(allura dahil) ilgilendirmez bu 3

hem adam 4bin kazanıyorsa fazlasını kazanamaz mı belki herif 10bin istiyor ayda sanane

kişi başı bin dolar haftada demiş 4le çarpınca 4bin dolar yani aylık 16.000 $ :D

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
Toplam Hit: 4236 Toplam Mesaj: 22