Facebook 100$Lık Kupon Kodu 15Tl
-
beyler facebook kupon isteyenler el kaldırsın? 100$kupon kodu vercem istediğin gibi kullan... fiyat 15tl sınır yok istediğiniz kadar..
-
Tbt de de herşey para ya döndü walla kimse hayrına iş göstermez oldu.Herkes bir şeyler satma derdin de.
-
kuponu kullanırken cc vermek zorunlumu facebok'a?
-
Hoca bu kopn nedır ya valla hıc bılmıyorum.İng ıken face vardı .Sımdıde arkadasların ısrar etmesı uzerıne kırmadı tekrar actım üyeliğimi.
Birde paralı üyelik filan varmı hıc bılgım yok hoca aydınlatırsanız yada.AYdınlatıcı lın k verırsenız cok sevınırım
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------Hoca bu kopn nedır ya valla hıc bılmıyorum.İng ıken face vardı .Sımdıde arkadasların ısrar etmesı uzerıne kırmadı tekrar actım üyeliğimi.
Birde paralı üyelik filan varmı hıc bılgım yok hoca aydınlatırsanız yada.AYdınlatıcı lın k verırsenız cok sevınırım
-----------------------------
yanlardareklam varya onlar için kullanılıo -
of ya bi sieyin abi yeter ha.
ilkde bedava adsense leri satmaya çalıstı bazı çömezler şimdide facebook kuponları yahu gidin siteden allah aşkınıza tüküreyim sizin müridliginize be.
-
:) bedava facebook kuponu bulan varmı? bulan varsa banada gelsin... git bedava face kuponu bul sonra gel konuş.. AMA KUPON KODU DİYORUM ŞU VİSANIN KAMPANSAYISINI DEĞL.. O KAMPANYA İLE KOD DEĞİL HESABINA OTOMATİK YÜKLENİYOR.. YANİ O HESABI KULLANACAKSIN. BEN SANA KUPON KODU VERİYORUM DİREKT GİT NERE YÜKLERSEN YÜKLE.... bence ara sıra tbt den dışarıya ıkın bi bakın neler oluyo dışarıda... ben sizin iin açtım bu konuyu çokta s.... benim müşterilerim var zaten 5 tane büyütücü bilmem ne satan adam var haftalık 1000$ kişi başı kupon satıyom zaten çarpın dörtle? bu bana yetiyo.. burdada lazım olan varsa die açtık konuyu allahım yaa.. çok komiksiniz :-)
EDİT: DALGA GEÇEN AHMAKLARA UFAK Bİ AÇIKLAMA
:) arkadaşlar hepini tekrardan öpüyorum.. konuyu açtığımda ciddiydim.. aylık 1000$ kupon sattığımda bana kalan paranet olarak 100$ sizce? kafanız hiçmi çalışmıyor sizin ya.. küçük bi hesap yapın.. benim bu kuponu teğmi,n edişim zaten 10,5 tl
Teğmin ettiğim fiyatı açıklıyorum 10,5 tl
sattığım fiyat: 15 tl
haftalık sattığım kupon 4000$ (ama kupon diyorum, kazanç değil..)
haftalık 4000$ kuponu 100$ lık paketlerle satıyordum yani haftada 40 adet kupon satıyorum (100$ lık)
alış fiyatım - satış fiyatım= 15 tl - 10,5 tl = 4,5 tl kazanç!
40 adet haftalık sattığımı göre bu ne yapar=? 40x4,5= 180tl
yani ben haftalık 4000$ lık kupon sattığımda benim kazancım 180tl oluyor ve bu çokmu? ki artık merak etmeyin kazanmıyorum bu 180tl yi.. adamlarla anlaşmam bitti.. kupon felanda satmıyorum artık..
-
çarptık 4le.
4bin dolar etti.
seninde işin gücün yok 4bin doları aldığın halde forumlarda lak lak yapıyon öylemi.
bi git ya =)
-
uAemre bunu yazdı:
çarptık 4le.
4bin dolar etti.
seninde işin gücün yok 4bin doları aldığın halde forumlarda lak lak yapıyon öylemi.
bi git ya =)
-----------------------------+1
-
uAemre bunu yazdı:
çarptık 4le.
4bin dolar etti.
bi git ya =)
-----------------------------burası sıradan bi forum değil bu 1
o adam 2yıla yakındır bu sitede takılıyor bilmiyorsan konuşma bu 2
adam ayda 100bin dolar bile kazansa ister konu acar bedevaya satar ister para ile
satmak için açar konunun saçma olup olmadığı sizi(allura dahil) ilgilendirmez bu 3
hem adam 4bin kazanıyorsa fazlasını kazanamaz mı belki herif 10bin istiyor ayda sanane
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------uAemre bunu yazdı:
çarptık 4le.
4bin dolar etti.
bi git ya =)
-----------------------------burası sıradan bi forum değil bu 1
o adam 2yıla yakındır bu sitede takılıyor bilmiyorsan konuşma bu 2
adam ayda 100bin dolar bile kazansa ister konu acar bedevaya satar ister para ile
satmak için açar konunun saçma olup olmadığı sizi(allura dahil) ilgilendirmez bu 3
hem adam 4bin kazanıyorsa fazlasını kazanamaz mı belki herif 10bin istiyor ayda sanane
kişi başı bin dolar haftada demiş 4le çarpınca 4bin dolar yani aylık 16.000 $ :D