Facebook A Ne Oluyor :|
-
-
suspend edilmiş .com dan gir tr si yalan olmuş bir süre sonra açılır merak etme :D
-
facebook.com ve facebook.com.tr iki ayri domain, ikisinin de sahibi farkli
facebook.com.tr insanlarin kimlik bilgilerini calmak icin yapilmi$ bi siteydi, nic.tr dur demi$
-
com.tr nerden çıktı ya?
-
GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------facebook.com ve facebook.com.tr iki ayri domain, ikisinin de sahibi farkli
facebook.com.tr insanlarin kimlik bilgilerini calmak icin yapilmi$ bi siteydi, nic.tr dur demi$
-----------------------------
nası yani facebook.com.tr den aldıqım sifrei facebook.com kabül etmior :| -
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------GLaDio bunu yazdı:
-----------------------------facebook.com ve facebook.com.tr iki ayri domain, ikisinin de sahibi farkli
nası yani facebook.com.tr den aldıqım sifrei facebook.com kabül etmior :|
Facebook.com.tr SAhibi TÜRK tür Uye Bişgilerimizi alıp bazı sitelerde kullanan Kişilerdir -
off.. com.tr ne ya yemişler sizi...
-
Kahrolsun internet explorer. Banada oluyodu öyle tahribat.com da uzun süre gezdikten sonra yeni bir sayfa açıp hotmail.com a giriyorum hotmail.com un favicon.ico sunu tbt nin favicon.ico su olarak gösteriyo arada bi bazı sayfalarda çok oluyo öyle
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------off.. com.tr ne ya yemişler sizi...
hayırrrrrrrrrrrrrr :| -
iddia ediyorum; facebook a girmek için, google ye "facebook" yazıp giriyordun.. değil mi?
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------iddia ediyorum; facebook a girmek için, google ye "facebook" yazıp giriyordun.. değil mi?
jea :|