Facebook Arkadaş Ekleme Sorunsalı Çözümü
-

son günlerde kimi eklesem bu hatayı alıyorum.
(öz kuzenimi eklerken bile sorması canımı iyice sıkmıştı)
çözüm ise oldukça basit
bilgileri düzenleme bölümüne girin.

cinsiyet bölümünden “bayan”ı seçin ve “profilimde cinsiyetimi göster”in başındaki tiki kaldırın
ve tekrar eklemeyi deneyin (:
#not: tüm denemelerinde işe yaradı

link: http://www.abdullahazad.com/yazi/773/facebook-arkadas-ekleme-sorunsali-cozumu.html
-
Gerçekten oluyosa facebook bile kız erkek ayrımı yapıyo nedir bu abi ya :D
-
feysbuk amacını aştı hocam. abazaların abazalığını gidermesi için oluşan platforma dönüştü. O yüzden gerçek amacı ve eğlence amacını kullanamaz olduk ve dolayısıyla mark denen veledde böyle bir anti-abaza sistemi kurdu
-
MiqRoP bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı öyle diyosunda abazaların cirit atması ancak böyle engellenir.Kızlar günde 15-20 istek reddediyor bi süre sonrada bayar yani her gün her gün ama tam çözüm değil tabi ki de -
harbiden de oldu hani :)
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
MiqRoP bunu yazdı:
Hacı öyle diyosunda abazaların cirit atması ancak böyle engellenir.Kızlar günde 15-20 istek reddediyor bi süre sonrada bayar yani her gün her gün ama tam çözüm değil tabi ki de
-----------------------------aslında gizliliği daha ayrıntılı yapabilirler bayanlara özel.
-
Bugün sanal alemde cinsiyetini değiştiren,
Yarın gerçek hayatta neler yapmaz :D
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
MiqRoP bunu yazdı:
Hacı öyle diyosunda abazaların cirit atması ancak böyle engellenir.Kızlar günde 15-20 istek reddediyor bi süre sonrada bayar yani her gün her gün ama tam çözüm değil tabi ki de
-----------------------------Aslında abaza muhabbetinden baktın mı olaya aynen haklısın : )
-
yinede yemiyor abi olmuyor bende
-
olmadı :(
-
Deniyorum
Sonuc: Daha önceden eklemeyi denediğim ve ekleyemediğim 4 kisiyi tekrar eklemeye calıstım ve 4/1 oldu ancak : | :D