Facebook Atağına Hack Denilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Humanka bunu yazdı:
    -----------------------------

Hack bir gövde gösterisi değildir ,  index basmak , zone-h kayıtları bunlar ölçüt değil.  Ben herhangi bir açığı kullanarak sistemde değişiklik yapılan herşeyi hack olarak tanımlıyorum. Yine de tartışmaya açık bir olay

O çayır çimene alışveriş merkezi diktiler şimdiye.. İkişer yıl arayla periyodik olarak hortlatmayı nasıl başarıyorsunuz ölmüş gitmiş konuları..

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Humanka
    Humanka's avatar
    Dişi

Topic'in açıldığı tarihe değil konuya bakarak yorum yaptım. Mevzu bunun bir hack olup olmadığı. Nedir bu azarlarcasına gergin tavır . Eski üyelerin yeni üyelere bilmişlik taslama ayini mi  ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ziyarettir bencede =) sanırım incinin ortaya attığı bir kavram fakat hack kadar sinir bozucu sonucları olabiliyor.

Facebook translate e yapılan bu çeşit mudahalelerin etkisi buyuk oldu, ornegin hasan ayseye cicek verdi yazarken herifler bir translate etti orada hasan ayseyi duvara dayayip züktü yaziordu.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Humanka
    Humanka's avatar
    Dişi

HolyOne bunu yazdı:

Ziyarettir bencede =) sanırım incinin ortaya attığı bir kavram fakat hack kadar sinir bozucu sonucları olabiliyor.

Facebook translate e yapılan bu çeşit mudahalelerin etkisi buyuk oldu, ornegin hasan ayseye cicek verdi yazarken herifler bir translate etti orada hasan ayseyi duvara dayayip züktü yaziordu.

aile isteklerinde de 1 şuku isteği yazıyordu ya  ahah

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

tabi kide hacktir akıllıca düşünülmüş bir hacktir. transalteyi oy oranına göre belirlemesi bir kere en büyük hatalarından biridir en çok oy oranı alan kelime Türk bir adminin de onayından geçerek yayaınlanması gerektiğini akıl edememiştir facebook. bu yüzdende ben bunun hack olduğunu düşünüyorum

azı arkaşlar hack kavramını index atmak ve mirror kaydı almak olarark sınırlamışlar bu tabirlere gülüyorum bir bilişim sistemine öyle yada böyle ne şekilde o sistemi kendi çıkarların doğrultusunda değiştirir tahrip edersen buna hack denirdir incide kendi isteği doğrultusunda facebook'un sistemini dil sisteminin az da olsa değiştirmiştir bu da hack dir.

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 9605 Toplam Mesaj: 46