Facebook Batar Mı ?
-
sosyal ağlar iyi güzel ama bence facebook için geri sayım başladı 1 milyar kullanıcıya koşuyor ama bence sistem geri geri işliyecek mark zuckenberg insanların aktivitelerini ayarlıyoruz desede facebook hızla kullanıcı kaybedecek bence çünkü facebook ta forum kültürü gibi istediğini yazıp karma bir kültürden cevap alamıyorsun beğeniyor ve önüne geleni beğeniyorsun son zamanlarda reklamlarla berbat bir hal aldı facebook oyunlar felan var ama facebook un myspace yağtığını biride facebook a yapacak
ve bence yahoo gibi bir hal alacak ucub olacak bence.... mail ve birkaç servis..
sizce ?
-
batacağını düşünmüyorum ama baya kullanıcı kaybedeciğini öngörüyorum.
-
insanlar gösteriş artistlik peşinde olduğu sürece facebook batmaz
-
ne batar nede kullanıcı kaybeder çünkü sürekli yetişen ve alttan gelen nesil habire üyelik alıyor
ve adamlar kullanışlı olması için uğraşıyorlar
-
3400 mühendis çalışacak yada çalışıyor diye duydum. O kadar mühendis'i beleşe çalıştırmaz mark teyze. siteyi daha kullanışlı daha basit daha görsel daha çekici hale getirmek için yırtıyorlar.
-
Cosmic bunu yazdı
insanlar gösteriş artistlik peşinde olduğu sürece facebook batmaz
hocam o kültürdeki gençler büyüyor artık ve hava atan insan kısmı 200 milyon yoktur yani facebook u küçük sosyal ağlar parçalayacak ama tüm sosyal ağlar facebook üzerinden haberleşecek ... gibi gibi..
-
batmaz .
kaybettiği söylenen kullanıcılarda benim giibi 10 larca fake hesapla oyun oynayan
ve bi şekilde banlanan
oynadığı oyun kapatılan hesaplardır (% 50 kayıp bundandır bence)
-
Çoğu insan özelliklede kızlar birbirlerine hava atmak için kullanıyorlar yok burdayım yok buraya gittim resimler böyle. İnsanların birbirini kıskandırma eğilimi geçene kadar facebook devam eder bir öngörümde zaman ilerledikçe yeni birşey ortaya çıkar öyle batar mesala kim derdi msn bu hale gelecek onun gibi birşey .
face geldi msn i ezdi. Başka birşey gelip faceyi ezene kadar face kraldır. Geleceğide belli değil sadece varsayım.
Not: face kullanmıyorum
-
''devlet batar koç batmaz''
-
seboist bunu yazdı
ne alaka
-
akmarky bunu yazdıseboist bunu yazdı
ne alaka
:)