Facebook Beğeni Kastırma (İstek)
-
Son günlerde çoğu kişinin dilinde anlamadım nasıl bişey baktım araştırdım (sağdece merak) ama geçerli birşey bulamadım.
Bu tarz uygulamalar'la durum, bağlantı, fotoğraf falan beğendiriyorlar. En önemlisi sayfa'larına hayran çekebiliyorlar, bunun nasıl yapıldığı hakkında bir bilgiye sahip olan birisi var'mı? -
facebook api denilen bir şey var hocam.3 türlü uygulama geliştirebiliyorsun
1- web
2- masaüstü
3- mobil uygulamalar.
masaüstü ve mobil (android) hakkında yardımcı olabilirim, web ile ilgili fikrim yok. facebook un sdk sı var onu projene ekliyorsun referans olarak
onun var olan kütüphanelerini kullanarak bazı işlemleri yaptırabiliyorsun otomatik olarak. bir kaç çeşit api desteği var
1- facebook sdk
2- graph api
3- FQL(facebook query language)
bu yukarıda yazdığımdan fazlası da olabilir son zamanlarını pek takip edemedim. ama bu 3 şekilde facebook uygulamalarına özellik ekleyebilrsin
unbalanced tarafından 02/Eyl/12 02:40 tarihinde düzenlenmiştir -
bir ekleme yapayım da. facebook sdk de "like" desteği yok. bunun için clicker uygulaması yapman lazım. sonradan eklemişler mi bilmiyorum ama
ekleyeceklerini düşünmüyorum çünkü millet like yapmaya daha kolay erişebilir. diğer türlü işleri biraz daha zor ve yavaş.
-
http://www.ozgunbirey.com/facebook-begeni-hilesi.html
Kardeşim bu linkteki adresteki yazıdaki adımlarla yapıyordu. Mantığı kısaca söyle diye biliyorum. O an sistemde bulunanları beyendirtiyor. Yani sayfasının ya da durumunun beyenilmesini isteyenler birbirlerinin durumunu veya sayfasını beyeniyor. Ama işte sistemdeki kişiler bütün dünyadan oldugu için organikliği yok maksat anca sayı olur fakat bir işlevi olmuyor.
-
hypnos_ bunu yazdı
Kardeşim bu linkteki adresteki yazıdaki adımlarla yapıyordu. Mantığı kısaca söyle diye biliyorum. O an sistemde bulunanları beyendirtiyor. Yani sayfasının ya da durumunun beyenilmesini isteyenler birbirlerinin durumunu veya sayfasını beyeniyor. Ama işte sistemdeki kişiler bütün dünyadan oldugu için organikliği yok maksat anca sayı olur fakat bir işlevi olmuyor.
Yok olmuyor, sırf bu olayı anlamak için sahte hesap açtım facebook'tan. Senin verdiğin tarz'da bir kaç site daha var ama onlarda'da sonuç aynı çoğu kişi kapandı falan diyor. Ama bakıyorum arkadaş sayısı örn: 750 abone sayısı 1000, ama beğeni sayısı 3000' falan olmuş çok entresan birşey.
-
4FY0K bunu yazdıhypnos_ bunu yazdı
Yok olmuyor, sırf bu olayı anlamak için sahte hesap açtım facebook'tan. Senin verdiğin tarz'da bir kaç site daha var ama onlarda'da sonuç aynı çoğu kişi kapandı falan diyor. Ama bakıyorum arkadaş sayısı örn: 750 abone sayısı 1000, ama beğeni sayısı 3000' falan olmuş çok entresan birşey.
Kapandımı bilmiyorum ama bundan 1.5 ay önce yanımda yapıyordu. Bir resmine beyeni sayısı 300 falan yapıyordu. Hatta 2-3 sayfa actı bunlarında beyeni sayısını 5-6 bin yapmıştı. Facebook ilgimi çekmediği için pek ilgilenmedim ama olduğunu gördüm yani :)
-
hocam işin mantigi gonderilerini herkese acik yapiyorsun. ve adamin yaptigi uygulamayi begenen herkes bu uygulama sayesinde bir havuzda birikyor. bu andan sonra uygulama sayesinde herkes birbirinin acik gonderilerine otomatik like atiyor sanirim Twitter tarafından 02/Eyl/12 10:58 tarihinde düzenlenmiştir
-
Twitter bunu yazdıhocam işin mantigi gonderilerini herkese acik yapiyorsun. ve adamin yaptigi uygulamayi begenen herkes bu uygulama sayesinde bir havuzda birikyor. bu andan sonra uygulama sayesinde herkes birbirinin acik gonderilerine otomatik like atiyor sanirim
İşte bu tarz'da site, uygulama vs nasıl ulaşabilirim? Baktım biraz elle tutulucak birşey bulamadım..
-
addmefast.com
-
Uygulama bulmak basit Ergen kardesim bile yapiyor kendi face hesabinda :)
-
unbalanced bunu yazdı
bir ekleme yapayım da. facebook sdk de "like" desteği yok. bunun için clicker uygulaması yapman lazım. sonradan eklemişler mi bilmiyorum ama
ekleyeceklerini düşünmüyorum çünkü millet like yapmaya daha kolay erişebilir. diğer türlü işleri biraz daha zor ve yavaş.
nasil yok? bal gibi var.
f ($result) { foreach ($result as $row) { $msg['access_token'] = $row['access_token']; try { $post = array('access_token' => $row['access_token'], ); $res = $facebook->api('/' . $reallink . '/likes', 'POST', $post); $output .= ""; } catch (FacebookApiException $e) { $output .= "."; } } }