Facebook Beğenilen Sayfaları Silme (Hepsini Birden)
-
mrkps bunu yazdı
benim uyguladığım yöntemi anlatayım sana..
firefoxun imacros isimli eklentisi var onu yüklüyorsun (youtube dan bakabilirsin nasıl kullanıldığına)
bu program senin mause hareketlerini kaydediyon sonrasında o kendiliğinden ayarladığın şekilde tıklayıp siliyor..
ben boyle 100 e yakın sayfayı silmiştim...
Hacı bılıyorum onu da , hatta onun ıcın sabah imacros kurdum denedım de , 3 - 5 sayfayı sılıyor HATA verıyor altta ''ERROR'' dıyor ama onun da cozumu var , EDİT kısmına bısıler yazıyorsun onu da engellıyor da sok sopayı gıtsın benım bu verdıgım kod tozunu cırpıyor :D
//
Gecen hafta bi kalemde 350 arkadası sildim amk , isteyen varsa onu da verırım :P -
cizik
-
Ooo babalar gibi mesajım bulunsun burda :D
-
Dediğim gibi bu kod ''BEĞENILEN SAYFALARI IPTAL ICIN'' bunun bırde komple ''ARKADAS LISTESINI SILMEK ICIN'' olanı var isteyen olursa onu da atarım :D
// -
toptan abonelikleri (takip) silmede varmıdır acaba yapılmışı
-
cızık olsun
blunursa çok makbule geçer
-
Arkadaş pm falan diyeceğine konuyu gizli yapıp yazın işte şuraya. Niye uğraştırırsınız ki milleti :D O değil de beğenilerden ziyade tüm gönderileri silecek bir şey lazım. Daha önce imacros la silmiştim. Hala işe yarıyor mu bilmem.
-
duvar ve msjlar içinde böyle bişey yaparmısnız .D
-
nevorapat bunu yazdı
duvar ve msjlar içinde böyle bişey yaparmısnız .D
+9
-
Ayazz bunu yazdı
Arkadaş pm falan diyeceğine konuyu gizli yapıp yazın işte şuraya. Niye uğraştırırsınız ki milleti :D O değil de beğenilerden ziyade tüm gönderileri silecek bir şey lazım. Daha önce imacros la silmiştim. Hala işe yarıyor mu bilmem.
imacros yariyor ama 1.si cok uzun surer , 2.si error veriyor netten arastir bir komut var , editleyip onu yazacaksiniz...