Facebook Bu Gizli Aramamı ?
-
tarzan bunu yazdı
@MarkZuckerberg Sayende adami random aldatmislar. Gotune kina yak.
Saka bi yana mobilden test et. Mobil kayitlari desktop versionda gostermiyo olabilirler.
firefox https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/user-agent-switcher/ bu eklenti ile tarayici user agentini degistir mobile yap. Sonra arama yap. Arkadaslarin dedigi random arama hedesinide yap. Sonra cerez merez ne varsa sil. eklentiden defaut user agenti secip yeniden kontrol et. Gorunmuyorsa demek ki mobil arama kayitlarini tutup farkli cihaza gostermiyolar.
tarayıcı eklentisini bulamadım hocam tam adını yazarmısınız..
-
Url e tikla daha sonra add to firefox yazan yesil butona tikla kurulsun eklenti. Sonra Araclar menusunden ismi ile erisebilirsin.
edit: ismi user agent switcher
tarzan tarafından 24/Tem/15 15:05 tarihinde düzenlenmiştir -
tarzan bunu yazdı
Url e tikla daha sonra add to firefox yazan yesil butona tikla kurulsun eklenti. Sonra Araclar menusunden ismi ile erisebilirsin.
edit: ismi user agent switcher
http://i.hizliresim.com/Eqza1Z.jpg resimdeki birinci sıradakini indirdim..
-
Bunu feys mobil versiyondan denedim aksam. diger arkadaslarin dedigi gibi ajax ile otomatik tamamlanan kisimdan tiklamalar gorunmedi hareketler dokumunde. Onun disinda aramaya yazilip search sayfasindan bakildiginda desktop gorunumde de gorundu. Bu mevzuda baska bir sey var. Gerci mantiken dokunmatik telefon sonucta hata ile yildiz basili kalmis, yanlislikla tiklanmis bile olabilir. Yoksa "*", "**" seklinde arama yapmak hic mantikli degil. Boyle bir ozellik yoksa bu olayin altindan bence kullanim hatasi cikar.
-
Hiç facebook kullanmadığım için bilmiyorum ama bir arkadaşim sevgilisinin profilini tamamen bilgisayara indirip geçmişteki silinen mesajlaşmalari dahi çikartiyordu. Buna eklenmiş ve daha sonra çikarilmiş tüm kişileri görmek, paylaştiği ve sildiği fotoğraflari görmek vs. Dahil, bi kurcala istersen. İnşallah şüphe duyacağin ve canini sikacak bi durum söz konusu olmaz.
-
Bilgilendireyim arkadaşlar.
Arama bölümüne isim yazdınız çıkan sonuç linklerinden yeni sekmede ya da yeni pencerede açarsanız bu sonucu alırsınız. Benim bildiğim bu. Mobillerde nasıl oluyor bilemeyeceğim.