Facebook Bug Bildirimi
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar, şuanda üzerinde çalışıyorum açığın. Eğer elle tutulur birşey çıkarsa paylaşmayı düşünmüyorum, programcıyım ve kariyerim açısından facebook.com/whitehat 'da adımın yer alması ihtimali daha mantıklı geliyor.
@cracker para gelirse haber et hacı.
------------------------------
Cumhur Onat
cumhur yapmış yine yapacağını :D
-
-
ben yolladım ama ses seda yok.açık hala devam ediyor. bekliyoz bakalım.
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar, şuanda üzerinde çalışıyorum açığın. Eğer elle tutulur birşey çıkarsa paylaşmayı düşünmüyorum, programcıyım ve kariyerim açısından facebook.com/whitehat 'da adımın yer alması ihtimali daha mantıklı geliyor.
@cracker para gelirse haber et hacı.
------------------------------
Cumhur Onat
cumhur yapmış yine yapacağını :D
-----------------------------
Emrullah Akdemir'de var? :| Hani şu yandex'e falan çakan. 500$ aldım diye dolanıyordu :) -
-
açıkların açıklayalım isterseniz :D
-
p,
-
satın dıoz satmıonuz la acıklar işe yararsa bız verelım hacı facebook un verecegı parayı
-
h2run bunu yazdı:
-----------------------------satın dıoz satmıonuz la acıklar işe yararsa bız verelım hacı facebook un verecegı parayı
-----------------------------hocam aynısını bende diyorum işe yarar birşey çıkarsa onların vereceğinden daha fazlası çıkar burdan :D
-
mYMusti bunu yazdı:
-----------------------------h2run bunu yazdı:
-----------------------------satın dıoz satmıonuz la acıklar işe yararsa bız verelım hacı facebook un verecegı parayı
-----------------------------hocam aynısını bende diyorum işe yarar birşey çıkarsa onların vereceğinden daha fazlası çıkar burdan :D
-----------------------------Aynen facebook nedir a.q yaa Mark bize şilk vermez :D degerlendırıp para kazanalım fırsat varken
-
whitehatleri hic anlamam aq, bana hep cocukken piclik yaparsiniz arkadaslarinizla sonra bitanesi cikar yaptiginiz picligi ispiyonlar ya ayni onlari hatirlatiyor :D
http://www.facebook.com/CWSOLVER
bu adamda o listede varya dahad bise demem :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------whitehatleri hic anlamam aq, bana hep cocukken piclik yaparsiniz arkadaslarinizla sonra bitanesi cikar yaptiginiz picligi ispiyonlar ya ayni onlari hatirlatiyor :D
http://www.facebook.com/CWSOLVER
bu adamda o listede varya dahad bise demem :D
-----------------------------Hacı orda yazılı ısımlerı cogu acıgı kullanıyor sonuna kadar enson kaynak kesılınce acıgı facebook a bıldırıyor .. bir cesit düzenbazlık işte anla.