folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Bug Bildirimi

Facebook Bug Bildirimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar, şuanda üzerinde çalışıyorum açığın. Eğer elle tutulur birşey çıkarsa paylaşmayı düşünmüyorum, programcıyım ve kariyerim açısından facebook.com/whitehat 'da adımın yer alması ihtimali daha mantıklı geliyor.

@cracker para gelirse haber et hacı. 

• Cumhur Onat

cumhur yapmış yine yapacağını :D

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

ben yolladım ama ses seda yok.açık hala devam ediyor. bekliyoz bakalım.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

TeRRoR bunu yazdı:

arkadaşlar, şuanda üzerinde çalışıyorum açığın. Eğer elle tutulur birşey çıkarsa paylaşmayı düşünmüyorum, programcıyım ve kariyerim açısından facebook.com/whitehat 'da adımın yer alması ihtimali daha mantıklı geliyor.

@cracker para gelirse haber et hacı. 

• Cumhur Onat

cumhur yapmış yine yapacağını :D

Emrullah Akdemir'de var? :| Hani şu yandex'e falan çakan. 500$ aldım diye dolanıyordu :)

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

açıkların açıklayalım  isterseniz :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    p,

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

satın dıoz satmıonuz la acıklar işe yararsa bız verelım hacı facebook un verecegı parayı 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

h2run bunu yazdı:

satın dıoz satmıonuz la acıklar işe yararsa bız verelım hacı facebook un verecegı parayı 

hocam aynısını bende diyorum işe yarar birşey çıkarsa onların vereceğinden daha fazlası çıkar burdan :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mYMusti bunu yazdı:

h2run bunu yazdı:

hocam aynısını bende diyorum işe yarar birşey çıkarsa onların vereceğinden daha fazlası çıkar burdan :D

Aynen facebook nedir a.q yaa Mark bize şilk vermez :D degerlendırıp para kazanalım fırsat varken

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

whitehatleri hic anlamam aq, bana hep cocukken piclik yaparsiniz arkadaslarinizla sonra bitanesi cikar yaptiginiz picligi ispiyonlar ya ayni onlari hatirlatiyor :D

http://www.facebook.com/CWSOLVER

bu adamda o listede varya dahad bise demem :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

whitehatleri hic anlamam aq, bana hep cocukken piclik yaparsiniz arkadaslarinizla sonra bitanesi cikar yaptiginiz picligi ispiyonlar ya ayni onlari hatirlatiyor :D

http://www.facebook.com/CWSOLVER

bu adamda o listede varya dahad bise demem :D

Hacı orda yazılı ısımlerı cogu acıgı kullanıyor sonuna kadar enson kaynak kesılınce acıgı facebook a bıldırıyor .. bir cesit düzenbazlık işte anla.

Toplam Hit: 4583 Toplam Mesaj: 31