Facebook Çete Savaşları Oyunu Hilesi.
-
denencek birşey yok kısa suredir bu oyunu oynuyorum ama ben actools ile ztn macro yazmıştım suan 37 oldum pc hep acik oldugundan
ama bu actools dan daha sağlıklı olur

sonradan biraz daha gelirdim tabi bu eski ss :D
"delay 30 sec" gibi
ki while 1 = 1 sonsuz döngüyü belirtir 10 gun bile macro tekrar eder snn eklentidede böle özellik olsa iyi olurmus
edit:ayrica bu bile hile değildir.
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
deneyen var mı ?
-----------------------------Biraz önce söylenen herşeyi uyguladım ve çalıştırdım, mükemmel işliyor :) sorunsuz yani görevini yapıyor sonra bankaya gidip parayı yatırıyor.
Aynı şeyi sürekli tekrarlıyor. Anlıyacağınız çalışıyor abanın :)
edit:
Pff tek bir sorun var tıklamalar sırasında bazen sayfa görüntülenemiyor hatası alabiliyoruz yoğunluktan dolayı eğer bu hatayı alırsak alet çalışmıyor :)
-
la bu kdr şeyi bu kıçıkırık oyun için okumaya deymez...
-
Yok Yok oLmuyor denemeyin :P Yeni rakipLer çıkmasın karşımıza :D
Şerreefsizim çaLışıyor eyw :)
-
en hızlı çalıştırmak için ayarlar neler?
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
deneyen var mı ?
-----------------------------Biraz önce söylenen herşeyi uyguladım ve çalıştırdım, mükemmel işliyor :) sorunsuz yani görevini yapıyor sonra bankaya gidip parayı yatırıyor.
Aynı şeyi sürekli tekrarlıyor. Anlıyacağınız çalışıyor abanın :)
edit:
Pff tek bir sorun var tıklamalar sırasında bazen sayfa görüntülenemiyor hatası alabiliyoruz yoğunluktan dolayı eğer bu hatayı alırsak alet çalışmıyor :)
-----------------------------eklentinin sayfayi yenileme özelliği varsa bu sorunu ortadan kaldibilirsin
örn mantik
görevi yap
sayfayi yenile
banya git
sayfayi yenile
parayı koy
sayfayi yenile
göreve git
sayfayi yenile
not:görevi yaptıktan sonra (yenileme kısmında) bi hata mesajı gibi bise cikabilir o sorunu kaldirmak icinde
görevi yapdan sonraki sayfayi yenile yi kaldirin
edit:sayet hata mesajı verirse (post olayı oldu tekrarlamak istionmu gibi bise) vereceği yer örneğin görev 25 en istiyorsa sizinde 25 en'iniz oldugu zaman görev gerçekleşiyor ya o sira verir her zaman vermez vermiyor diye aldanmayin deneyn bi.
-
enerjim yokmuş görevi yapmak için, onu nasıl halledicem? hiçbi görev yapamıyorum şu an.
-
paso enerji bitiyo bunda ya :/
nasıl ilerlicem ben bu oyunda? zamanla mı doluyo enerji felan?
bi de bu çeteci makas ne?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------paso enerji bitiyo bunda ya :/
nasıl ilerlicem ben bu oyunda? zamanla mı doluyo enerji felan?
bi de bu çeteci makas ne?
-----------------------------enerji zamanla doluyor hp flnda ayı sey
ceteci makas oyun yapımcılarının gelir kaynagi diyebiliriz örn orların referansi ile greencart a üye oluyorsun onlar para kazanıyor sayende sana para kazandirdiğinicin sp(ceteci makas puanı veriyor)
-
Bende ciddi ciddi bi hile sanmıştım ne firefoxla uğraşıosun Ghost Mause daha kolay bu ne böle karışık karışık uğraşıosun