Facebook Chat Sniff ?
-
bütün uğraştim dahil olduğun ağa kablo ile bağli olmaniz gerekiyor wifi problem ama linux altina olaylar değişiyor bu arada https ile snifflenmiyor ama snifflemenin yani https i ufak bi scrpt yedirerek kaldira bilirim deneyip görücez gelişmeleri yazacağim
-
xcientist bunu yazdı:
-----------------------------bütün uğraştim dahil olduğun ağa kablo ile bağli olmaniz gerekiyor wifi problem ama linux altina olaylar değişiyor bu arada https ile snifflenmiyor ama snifflemenin yani https i ufak bi scrpt yedirerek kaldira bilirim deneyip görücez gelişmeleri yazacağim
-----------------------------kablo olayı tam olarak nasıl ? ağa senınde kurbanında kablo ile mı baglı olması gerekıyor yoksa sniff edecek kişinin kablo ile bağlı olması yetıyormu ? wifi de ne gibi bir problem oluştu ? ve linux altında olaylar değişiyor derken wifi de olsa linux te snifflenebılıyormu ?
-
facebook için ne kadar denerseniz deneyin https'yi çeviremezsiniz o https'ye döner yeniden. tek yapabileceğiniz adama facebook'dan link gönderip http://facebook.com?l.php adresine yönlendikten sonra cookie'yi çalmak.
-
çizik olsun, uğraşayım hatta.
-
java tabanlı bir oyun arayüzünden girilen bılgılerıde snifliyormu yoksa sadece tarayıcıdan gırılen bılgılerımı snifliyor bu ??
