Facebook Da Bir Konuda Destek Lazım
-
747 kaldı hadi arkadaşlar 15 sn nizi ayıracaksınız zadece
-
Benden de bir oy + duvarda paylaşma + inci sözlük...
(köyde internet b.ktan. 32 kişilik sınırlı arkadaş seçme engelini aşmayı bilen varsa ~500 kişiye davetiye yollayabilirim).
-
telekom bunu yazdı:
-----------------------------
Benden de bir oy + duvarda paylaşma + inci sözlük...
(köyde internet b.ktan. 32 kişilik sınırlı arkadaş seçme engelini aşmayı bilen varsa ~500 kişiye davetiye yollayabilirim).
-----------------------------eyvallah hocam saollasın 32 kişiyi aşma yok herhalde 2. kez denediğinde başka izin vermiyomu
Edit: Birde oy kullanıp buraya c/p yapar arkadaşlar belesdepo.com a üye olup mesajlarını editleyip altına üye adlarını yazarlarsa akşam hepsine 1 aylık Vip üyelik vereceğim
+ Yıl başından sonra digiturk discovery channel Turk gibi kanalları tekrar netten vereceğim bu sefer şifreli şifreleri dağıtabilmem için bu konuyu kullanacağım
Daha Sonra Alper bana vip ver alper bana şifre ver maçı izleyeyim demeyin babam gelse 1/3 ü
-
Desteğiniz için teşekkür ederiz... -
alper demeyiz serkan deriz :D
geçen gün favori altın facebook duvarında bişi paylaşmıştı. artık ilk 20 okul değil ilk 40 okul olmuş ve 750 sayısını geçen ilk 20 okul daha sonra 20 okul daha kazanacaktı. Böyle bişiydi işte. Bu duruma göre örmeci ilköğretim okulunun kazanmış olması gerekiyor serkanım :)
Edit : yukarıda yazdığım gibi değil aşağıda yazılan şekildeymiş.
Favori Jewellery (Turkey)
Sizden gelen istekler doğrultusunda ihtiyacı karşılanacak okul sayısını 20'den 40 okula çıkardık. İhtiyaçların karşılanması iki kategoriye göre olacaktır. 750 destek sayısına kadar olan ihtiyaçlar için, destek sayısına ulaşan ilk 20 okulun, 750 ve üstü destek sayısına kadar olan ihtiyaçlar için, destek sayısına ulaşan ilk 20 okulun ihtiyacı Favori tarafından karşılanacak. Hepinize çok teşekkürler
-
sanane bunu yazdı:
alper demeyiz serkan deriz :D
geçen gün favori altın facebook duvarında bişi paylaşmıştı. artık ilk 20 okul değil ilk 40 okul olmuş ve 750 sayısını geçen ilk 20 okul daha sonra 20 okul daha kazanacaktı. Böyle bişiydi işte. Bu duruma göre örmeci ilköğretim okulunun kazanmış olması gerekiyor serkanım :)
Edit : yukarıda yazdığım gibi değil aşağıda yazılan şekildeymiş.
Favori Jewellery (Turkey)
Sizden gelen istekler doğrultusunda ihtiyacı karşılanacak okul sayısını 20'den 40 okula çıkardık. İhtiyaçların karşılanması iki kategoriye göre olacaktır. 750 destek sayısına kadar olan ihtiyaçlar için, destek sayısına ulaşan ilk 20 okulun, 750 ve üstü destek sayısına kadar olan ihtiyaçlar için, destek sayısına ulaşan ilk 20 okulun ihtiyacı Favori tarafından karşılanacak. Hepinize çok teşekkürler
-----------------------------hala kazanmış olmuyo hoca ha gayret
-
+1 de benden
-
ultrAsker bunu yazdı:
+1 de benden
-----------------------------hocam http://www.favori.com.tr/facebook_canimokulum/davet_okul.php?okulID=259 buradan arkadaşlarınıda davet etsen :D +1 +10 olsun
-
+1 de bizden olsun.. bikac kişiden de k.adı şifre aldım onlarlada destekliyorum..
-
eyvallah hadi müridler hadi ziyaretçiler